LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Vechiul Ciobanesc German

Ciobanesc German

Dacă doriți un câine loial, inteligent și foarte activ, atunci vechiul ciobanesc german ar putea fi animalul de companie perfect pentru dvs.

Dacă doriți un câine de pază excelent și un prieten foarte bun, vechiul Ciobanesc german ar putea fi rasa pentru dvs. Crescuți pentru păstorit și folosiți de obicei ca și câini de pază datorită nivelului lor ridicat de inteligență, ciobanestii germani sunt animale de companie excelente pentru gospodăriile active.

Exercițiile regulate sunt imperativ necesare pentru a avea un ciobanesc german sociabil și adecvat. Ei au nevoie atât de stimulare mentală, cât și fizică zilnic, deoarece sunt foarte isteți. Acești câini se simt foarte bine în curți mari, îngrădite. O încrucișare foarte populară este cea dintre vechiul ciobanesc German foarte inteligent și activ și Husky.

Știați că: doi ciobanesti germani, Strongheart și Rin Tin Tin au câte o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Acest câine vrea doar să-și petreacă timpul cu stăpânul său și este potrivit pentru aceia dintre noi care petrec mult timp acasă. Au niveluri foarte ridicate de energie și sunt foarte alerți, făcându-i câini de pază ideali. Sunt extrem de loiali și iubitori față de familia lor, totuși aveți grijă să vă învățați copiii cum să interacționeze corect cu animalul dvs. de companie.

Năpârlesc foarte mult, dar acest lucru poate fi redus prin periaj săptămânal. Durata medie de viață pentru vechiul ciobanesc german este cuprinsă între 9-13 ani.

Controale de sănătate bianuale și vizitele la medicul veterinar sunt importante pentru a vă asigura că prietenul dvs. este sănătos și fericit pe parcursul tuturor etapelor vieții. Afecțiunile obișnuite includ probleme de displazie de șold și dilatare gastrică (balonare). Împreună cu medicul veterinar, puteți stabili și menține un program preventiv de îngrijire a sănătății bazat pe nevoile individuale ale companionului dvs. canin.

Cât de mare creste vechiul ciobanesc german?

Vechiul ciobanesc german este un câine de dimensiune medie spre mare, cântărind între 30 și 36 kg, cu o înălțime cuprinsă între 55 și 60 cm.

De cât spațiu au nevoie cainii ciobanesc german?

Fiind câini mari, au nevoie de destul spațiu pentru a putea alerga. O curte este ideală.

Câtă energie are un ciobanesc german?

Ca un alergător de maraton, acest câine se află mereu în deplasare. O plimbare zilnică, o alergare sau un joc de aport este o necesitate pentru acest animal de companie.

Cât de greu sunt acești câini de dresat?

Dresajul este esențial pentru a avea un câine adecvat, cu toate acestea, vechiul ciobanesc german este super inteligent și va învăța rapid comenzile.

Este vechiul ciobanesc german potrivit pentru o familie?

Cunoscut ca un câine de pază excelent, animalul tău de companie nu își va face prieteni cu ușurință și nu este indicat dacă aveți copii mici.

Sunt ciobanestii germani compatibili cu alți câini și animale?

Dacă este socializat de mic, noul dvs. câine se va împrieteni cu alte animale de companie.

De câtă companie are nevoie un Ciobanesc German?

Acest câine te va iubi și ar vrea să vă petreceți cât mai mult timp jucându-vă și făcând sport.

Este vechiul ciobanesc german o rasă de câine hipoalergenică?

Nu.

Ce nevoi de îngrijire are această rasă?

Acești câini nu necesită multă îngrijire, doar periaj săptămânal și o baie când este necesar. Ciobanestii germani au un strat dublu de blană, adesea de culoare neagra și cafenie, cu spatele negru. Substratul este gros și moale, iar blana exterioară este grosieră și densă.

Câinii din rasa Ciobanesc German năpârlesc?

Acești câini lasă o cantitate moderată de păr.

Ce tendința de a lătra au acești câini?

Au voce, dar nu o vor folosi adesea doar dacă spun „Bună ziua” în parc sau la vreun străin.

 

Vă recomandăm și: Cockapoo, Ciobanesc Australian si Ciobanesc de Berna

Rase de caini Rase De Caini De Paza Rase de caini mari Rase de caini medii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Labrador Retriever
Articolul următor
Ciobanesc Australian