LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

În lesă își propune să fie primul Pet Shop Online care să vă ofere posibilitatea ca prin cateva click-uri să beneficiați de o gamă largă de produse și totul la cele mai bune prețuri. În plus, acestea vor fi livrate direct la domiciliul dumneavoastră fără a mai pierde timp prețios.

Magazinul nostru online vă stă la dispoziție non-stop, astfel încât puteți comanda în orice moment, cele mai bune produse oferite de cei mai de seamă furnizori.

Produsele noastre încurajează un stil de viață sănătos al patrupezilor dvs. Facem tot ce ne stă în puteri pentru ca animalul dumneavoastră de companie să se simtă și să arate cât mai bine.

Vindem numai produse excelente din toate privinţele, dar în special în ceea ce priveşte ingredientele şi compoziţia, acestea sunt concepute pentru a asigura hrana echilibrată şi sănătoasă pentru animalul dumneavoastră.

Hrana potrivită pentru câinele și pisica dumneavoastră are un procentaj de digestibilitate între 94% – 96%. Noi, prin urmare, avem o mare contribuţie la buna funcţionare şi reglementarea organelor digestive ale câinilor d-vs. Sănătatea lor este obiectivul nostru principal. Oferim alimente, care îi pot  ajuta în toate etapele vieţii într-o măsură necesară, sănătoasă şi echilibrată, cu o contribuţie motivată a tuturor elementelor naturale. Produsele noastre sunt rezultatul  evoluţiei şi sunt întotdeauna în pas cu vremurile actuale.

Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții, iar listele de prețuri sunt în funcție de cantitatea comandată, instituții abilitate, magazine autorizate, crescători autorizați, cabinete și farmacii veterinare și persoane fizice!

Valorile noastre sunt profesionalism, seriozitate și promptitudine, promovând colaborările de lungă durată cu clienții noștri, răspunzând tuturor cerințelor din domeniu și asigurând un stil de viață sănătos și confortabil pentru animalul dumneavoastră de companie.
Despre Noi