LUNI – VINERI: 8:00 – 18:00

Coș de cumpărături
0,00 lei
prieteni pe viata

Prin programul Prieteni pe Viață, înțelegem că doriți ocazia de a câștiga mai multe beneficii mai repede. Și de aceea suntem încântați să vă urăm bun venit în noul nostru program de recompensare, Prieteni pe Viață.

Pur și simplu alăturați-vă aici și începeți să câștigați și să răscumpărați puncte de astăzi.

Viața este pe cale să devină plină de satisfacții pentru tine și prietenul tău!

Să iubești un animal de companie nu a fost niciodată mai satisfăcător.

Câștigați puncte la fiecare achiziție

Pe lângă beneficiile dvs. inițiale, fiecare leu pe care îl cheltuiți în magazinul nostru online vă va aduce puncte și cât mai multe economii. Punctele pe care le câștigați sunt legate de statutul dvs. de membru. După ce ați câștigat 6.000 de puncte, veți fi recompensat cu un voucher de loialitate de 50 lei ce poate fi utilizat la următoarea achiziție din magazinul nostru online. Uşor, nu-i așa?

Beneficiile Prieteni pe Viață includ:

  • Primiți automat un voucher de 50 lei după ce ați acumulat 6.000 de puncte. *
  • Acces la beneficii exclusive în valoare de peste 500 lei pentru membri
  • Acces la oferte speciale și reduceri
  • Notificare prealabilă a evenimentelor și a promoțiilor noastre
  • Program de hrănire frecventă – Cumpărați hrana selectată pentru câini sau pisici și beneficiați de o reducere de 10% la achiziția de hrană din luna următoare

Când vă alăturați programului Prieteni pe Viață vi se va acorda automat statutul de membru – Silver. Cu cât cheltuiți mai mult pe inlesa.ro cu atât veți fi recompensați mai mult, iar statutul dvs. va fi actualizat automat la Gold sau Platinum pe măsură ce cumpărați mai multe produse pe parcursul anului.

 

Câte puncte vei câștiga?

  Silver Gold Platinum
Puncte câștigate la fiecare 5 lei cheltuiți 10pt 12pt 14pt
Puncte de acumulat pentru a primi voucherul de loialitate 50 lei 6,000 6,000 6,000
Cheltuieli anuale Până la 2750 lei 2750 – 5500 lei Peste 5500 lei

 

Beneficii acordate anticipat pentru fiecare client

Pentru a vă întâmpina la noul program Prieteni pe Viață, puteți profita de o gamă interesantă de avantaje și economii anuale valoroase, care sunt detaliate mai jos. După cum vedeți, atunci când starea dvs. de membru se schimbă, la fel și beneficiile. Cu beneficii precum o noapte gratuită într-un hotel pentru animale de companie, tăierea unghiilor gratuită la partenerii noștri și vouchere de economii pe tot parcursul anului, adunați valoarea și ați putea economisi sute de lei în fiecare an cu beneficiile dvs. de membru Prieteni pe Viață. Beneficiile dvs. sunt valabile 12 luni, înainte de a obține din nou aceleași beneficii – sau chiar mai multe recompense dacă v-ați calificat pentru o actualizare a stării de membru.

Beneficii

 

Programul nostru de hrănire frecventă – reducere de 10% la achiziționarea de hrană pentru câini sau pisici în luna următoare

Dacă cumpărați în mod constant mâncare pentru câini sau pisici din magazinul nostru online, pregătiți-vă să fiți recompensat mai des și mai ușor cu programul nostru de hrănire frecventă, disponibil exclusiv pe înlesă.ro. Când cumpărați hrană umedă sau uscată pentru câini și / sau pisici, veți fi recompensat instantaneu cu un voucher de 10% reducere pentru a-l utiliza la următoarea achiziție de hrană pentru câini sau pisici în următoarea lună calendaristică. PLUS, nu ești constrâns de nici-un brand. Oferta dvs. de hrănire frecventă de 10% poate fi utilizată pentru orice hrană umedă și uscată pentru câini și pisici, disponibilă pe site și poate fi răscumpărată de câte ori doriți în luna de răscumpărare.

*Acestă ofertă este valabilă doar în luna calendaristică următoare achiziției dvs.

Urmăriți-vă recompensele pe inlesa.ro

Vă puteți urmări punctele acumulate și starea dvs. în programul de hrănire frecventă conectându-vă la contul dvs. aici. Dacă nu v-ați activat deja profilul online, durează doar de un minut pentru a vă înregistra. Membrii online sunt primii care știu despre cele mai noi oferte de pe În Lesă, au parte de oportunități speciale de a câștiga puncte bonus Prieteni pe Viață și de a obține beneficii mai repede.

 

Cum poți deveni membru Prieteni pe Viață?

Este gratuit – pur și simplu înscrieți-vă online acum și începeți să câștigați și să acumulați puncte.

Întrebări frecvente

Vă puteți înscrie online aici sau trimițând un e-mail la [email protected]
În prezent, puteți câștiga și răscumpăra puncte pentru toate tranzacțiile din magazinul nostru online.
Nu vă costă nimic. Prieteni pe Viață este complet gratuit și este construit sa vină în beneficiul membrilor săi.
Da, câștigați puncte pentru fiecare leu pe care îl cheltuiți, chiar dacă a fost deja aplicată o reducere.
Membrii Prieteni pe viață câștigă un voucher de 50 lei la fiecare 6000 de puncte acumulate.
Voucherul dvs. va rămâne în profilul dvs. de membru. Odată acordat, puteți să îl utilizați la următoarea tranzacție pe inlesa.ro.
Voucherul de 50 lei trebuie cheltuit într-o singură tranzacție.
Vă puteți actualiza profilul online sau trimițând un e-mail la [email protected]