LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 499LEI

Coș de cumpărături
0,00 lei

Suplimente

Afișez toate cele 5 rezultate

Alimente complementare pentru câini

Selectăm cu atenție cele mai prestigioase mărci pentru a vă oferi doar cele mai bune produse pentru câini! WINNER PLUS este o companie lider în acest sector, producător de alimente naturale de înaltă calitate, specifice fiecărei nevoi ale câinilor.

Materiile prime utilizate la prepararea produselor provin din sectoarele pe bază de plante și produse farmaceutice destinate oamenilor, de aceea sunt selectate și controlate riguros.

Plantele medicinale prezente în compozițiile alimentare WINNER PLUS provin din culturi biologice care nu sunt tratate cu erbicide, pesticide și nu conțin substanțe radioactive. Morcovii și drojdiile nu conțin mucegaiuri toxice, algele marine sunt fără impurități și corpuri străine. Vitaminele provin de la Bayer.

Toate produsele sunt pure din punct de vedere bacteriologic, iar alimentele mărcii WINNER PLUS, sunt supuse unor controale repetate și severe din partea autorităților statului responsabile pentru acest scop. Doar cele mai bune produse pentru hrănirea câinilor dumneavoastră!