LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Husky Siberian

husky siberian 620806c061b0d - Husky Siberian

Origine: Siberia
Media de vârstă: 12-15 ani
Înalțime: Femele: 50–56 cm; Masculi: 54–60 cm
Greutate: Femele: 16-23 kg; Masculi: 20-27kg
Temperament: Plăcut
Dresaj: Dificil, sunt încăpăţânaţi
Boli specifice: Displazia de sold, afecţiuni ocular, nu tolerează temperaturile ridicate
Culori: Negru, roşu, gri, negru-maro, maro, alb-negru, argintiu, alb

Caracteristici și informații generale ale rasei Husky Siberian

Din 1909, această superbă rasă de câini a fost adusă în Alaska, din Siberia, acolo unde erau crescuţi de mii de ani de eschimoşi. Erau folosiţi de aceştia pentru a trage săniile sau pentru vânătoare. Au o impresionantă forţă, o putere de muncă ieşită din comun şi sunt foarte rezistenţi în condiţiile aspre de vreme. Li se mai spune şi haski, sau haskiy, însă denumirea lor corectă este cea de Husky. Este crescut pe baza unei diete care nu trebuie schimbată, de aceea va mânca aceeasi hrana mereu. Dietele se impun de când sunt pui şi trebuie menţinute pentru acomodarea acestora. În cazul în care doriţi să le schimbaţi alimentaţia din diverse motive, o puteţi face, însă treptat pentru că schimbările bruşte pot aduce după sine probleme grave ale sistemului digestiv.

Cât de ușor se poate dresa un Husky Siberian

Sunt câini foarte blânzi, cu un caracter jucăuş ieşit din comun, însă pentru că sunt în acelaşi timp foarte răutăcioşi şi încăpăţânaţi, nu vor fi dresaţi deloc uşor. Sunt, însă, foarte legaţi de viaţa familiei în care trăiesc, sunt foarte veseli şi bucuroşi de atenţia pe care o primesc stând în sânul familiei, fiind foarte calmi şi iubitori. Debordează de energie, în special când sunt la o vârstă fragedă şi nu suportă să fie lăsaţi singuri în casă pentru prea mult timp. Vor executa comenzi de dresaj doar dacă ei le înţeleg rostul acestora iar pentru a prelua controlul trebuie să îi recompensaţi bine, de fiecare dată.

Personalitate

Au fost companioni de muncă şi câini de pază pentru mult timp în trecut, iar aceste sarcini îndeplinite în trecut i-au transformat în animale foarte blânde, devotate familiei şi stăpânului. Temperamentul este plăcut, afectuos şi acceptă alte animale, doar dacă au crescut împreună.

Puii de Husky Siberian: Femelele de Husky Siberian aduc pe lume la o singură naştere între 4 şi 8 pui.

Caini Rase de caini Rase De Caini De Paza Rase de caini mari

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Cane Corso
Articolul următor
Malamut de Alaska