LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Cane Corso

cane corso 6207f3e47acb5 - Cane Corso

Cane Corso este cunoscut și sub denumirea de Mastiff Italian. Acest câine are o talie impresionantă, un corp puternic, musculos și atletic.

Origine: Italia
Media de vârstă: 10-12 ani
Înalțime: 60-69 cm
Greutate: 40-50 kg
Temperament: Protectiv, inteligent, uneori agresiv
Dresaj: Este ușor de dresat, dar dresorul trebuie să aibă multă experiență
Boli specifice: Torsiune gastrica, displazie de sold
Culori: Negru, maro, roșcat, gri

 

Caracteristici și informații generale ale rasei de caini Cane Corso

Capul este mare, cu botul scurt, ochi rotunzi și urechi triunghiulare, care pot fi tăiate, pentru a sta ridicate. Coada este groasă și în general se taie. Blana este foarte scurtă, fină și lucioasă și nu are nevoie de intretinere specială. Este suficient un periaj ocazional, făcut cu o perie de cauciuc.

Cane Corso este un câine care nu tolerează bine temperaturile scăzute. Aveți grijă și la urechi, pentru că se pot infecta destul de des. Un dezavantaj este acela că Mastifful italian salivează destul de abundent.

Este de preferat să-l țineți la curte, pentru că este un câine masiv și are nevoie de mult spațiu. În plus, este activ și îi trebuie o activitate fizică destul de mare. Dacă îl scoateți la plimbare, aveți grijă să-l țineți în lesă.

Cât de ușor se poate dresa un Cane Corso

În principiu, Cane Corso se dresează destul de ușor, pentru că este inteligent și vrea să-și mulțumească stăpânul. Totuși, trebuie să țineți cont de faptul că face parte din rasele periculoase și de aceea, are nevoie de un dresaj ferm și efectuat de o persoană cu experiență, care să știe cum să țină în frâu un astfel de câine. Sub nicio formă nu este indicată forța în timpul ședințelor de antrenament, pentru că Mastifful italian poate deveni și mai agresiv. Această rasă nu are nevoie de dresaj de pază, pentru că face acest lucru din instinct. Dresați-l de la o vârstă cât mai mică, pentru a deveni sociabil. Altfel, riscați să aveți un câine foarte periculos.

Personalitate Cane Corso

Nu vă lăsați păcăliți de talia mare a Mastiffului italian. Pe cât este de masiv, pe atât de blând poate fi. Este o rasă inteligentă, care are un instinct de protecție foarte ridicat. În cazul în care va simți că vreunul din membrii familiei poate fi în pericol, va sări să-l ajute fără să stea pe gânduri. Este foarte atașat de stăpâni, cărora le va fi loial. Totuși, nu-l lăsați singur în preajma copiilor, mai ales dacă aceștia sunt de vârste mici, pentru că îi poate răni. De asemenea, poate deveni agresiv la adresa persoanelor străine. Trebuie să fie obișnuit de mic cu alte animale, pentru că altfel nu le va accepta prezența și le poate răni.

Puii de Cane Corso

Femela poate face de la 4 până la 13 pui. Puiuții au în jur de 500 de grame, vor avea ochii închiși și urechile lipite aproximativ două săptămâni, iar după trei săptămâni le vor apărea primii dințișori. După înțărcare, le puteți oferi hrana din comerț specială pentru pui, până la vârsta de 2 ani. Nu vă speriați dacă veți observa că în primele luni, cățelușul va crește extrem de repede. La 5 luni, va depăși deja 20 de kg, putând să ajungă chiar și la 25 de kg, în cazul masculilor.

Cățeluși Cane Corso de vânzare

Dacă sunteți în căutarea unui companion activ, inteligent și loial, avem exact ceea ce vă doriți! Vă prezentăm o ofertă deosebită pentru cățelușii Cane Corso, proveniți din părinți cu Pedigree tip A, crescuți cu dragoste și grijă de crescători autorizați.

Ce include oferta:

  1. Cățeluși cu Pedigree Tip A: Părinții cățelușilor sunt înregistrați cu Pedigree tip A, ceea ce atestă puritatea rasei și istoricul sănătos.
  2. Carnet de Sănătate: Fiecare cățeluș este însoțit de certificate de sănătate actualizate, astfel încât să aveți încredere că animalul dvs. este în cea mai bună stare de sănătate.
  3. Socializați și Dresați de la Vârste Fragede: Cățelușii sunt socializați încă din primele zile de viață și încep să învețe reguli de bază, facilitându-vă integrarea lor în familia dvs.
  4. Asistență Post-Adopție: Suntem aici pentru a vă oferi sfaturi și suport continuu după adopție, pentru a vă asigura că noul membru al familiei se adaptează perfect.
  5. Opțional Pachet Cadou de Bun Venit: La cererea dvs. fiecare cățeluș vine cu un pachet cadou de bun venit, care include hrana sa preferată, jucării și accesorii esențiale.

Nu ratați șansa de a adăuga în familia dvs. un Cane Corso de încredere și loial! Contactați-ne acum pentru a afla mai multe detalii despre disponibilitatea și condițiile de adopție. Acești cățeluși vor aduce bucurie, activitate și devotament în viața dvs.!

Pentru mai multe informații și pentru a rezerva un cățeluș, sunați la numărul nostru de telefon sau trimiteți un e-mail la adresa [email protected]. Vă așteptăm cu drag pentru a vă ajuta să găsiți companionul perfect!

Caini Rase de caini Rase De Caini De Paza Rase de caini gigant Rase de caini mari

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Mastiff Brazilian
Articolul următor
Husky Siberian
Pui Brac German disponibili din părinți cu Pedigree tip A
Dacă sunteți în căutarea unui companion activ, inteligent și loial, avem exact ceea ce vă doriți! Cățelușii dețin Pedigree tip A, pașaport, carnet de sănătate și microcip!
Preț € 400
Cățelușii dețin Pedigree tip A, pașaport, carnet de sănătate și microcip!
Preț € 400
Pui Brac German disponibili din părinți cu Pedigree tip A
Puiuți Cane Corso disponibili din părinți cu Pedigree tip A!
Dacă sunteți în căutarea unui companion activ, inteligent și loial, avem exact ceea ce vă doriți! Contactați-ne acum pentru a afla mai multe detalii despre disponibilitatea și condițiile de adopție.