LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Labrador Retriever

Labrador Retriever

Cunoscut pentru că este un animal de companie excelent, câinele Labrador Retriever  se potrivește oricărei familii. Nu confundați un Labrador Retriever cu un Golden Retriever, deoarece, deși sunt similare, sunt rase diferite.

Ca o rază de soare, Labrador Retriever are reputația de a fi un excelent animal de companie pentru familie. Binevoitori, prietenoși și afectuoși, puii Labrador Retriever pot fi cei mai drăguți pui de câine, dar ai grijă că devin câini relativ mari. Sunt răbdători cu copiii și au încredere chiar și în străini (da, poate că nu e câinele de pază perfect). Sunt foarte loiali și adoră să fie în jurul familiei.

Câinilor Labrador Retriever le place să ronțăie și adesea își urmează nasul spre orice miros. De asemenea, se știe că mănâncă orice găsesc. Oferiți-i o dietă de înaltă calitate și asigurați-vă că respectați cerințele de hrănire recomandate.

Fapt amuzant: Labrador Retriever a fost inițial crescut pentru pescuit datorită blănii impermeabile, labelor sale care au membrane între degete și coada asemănătoare vidrei.

Sunt câini puternici, sportivi și adoră alergatul și înotul. Dresaj în lesă este recomandat încă de la o vârstă fragedă. Au chiar și o blană rezistentă la apă și nimic nu îi face mai fericiți decât să joace aport pe plajă. Cu toate acestea, sunt predispuși la îngrășare, iar menținerea unui nivel ridicat de exerciții zilnice este importantă.

Blana lor necesită o anumită întreținere. Periaj săptămânal și baie când este necesar pentru a-i menține o blană lucioasă. Acești câini năpârlesc moderate. Blana lor are de obicei culoarea neagră, galbenă sau ciocolatie.

Controale de sănătate bianuale și vizitele la medicul veterinar sunt importante pentru a vă asigura că prietenul dvs. este sănătos și fericit pe parcursul tuturor etapelor vieții. Afecțiunile frecvente includ displazia șoldului și problemele oculare. Împreună cu medicul veterinar, puteți stabili și menține un program preventiv de îngrijire a sănătății bazat pe nevoile individuale ale companionului dvs. canin.

Cât de mari ajung Labradorii Retriever?

Labrador Retriever este o rasă de câini de dimensiuni medii spre mari, cântărind între 28 și 30 kg, cu o înălțime între 54 și 57 cm.

De cât spațiu au nevoie Labradorii Retriever?

Fiind câini mari, aceștia au nevoie de spațiu pentru a alerga. O curte este ideală.

Câtă energie are un Labrador Retriever?

Un Labrador Retriever este plin de energie. O plimbare zilnică, o alergare sau înot este o necesitate pentru acest animal de companie.

Cât de greu sunt acești câini de dresat?

Dresajul în lesă este crucial. Labradorii învață cu ușurință comenzile de bază și pot fi chiar învățați câteva trucuri.

Este Labrador Retriever un câine potrivit pentru o familie?

Labradorii vor doar să se împrietenească cu toată lumea. Nu sunt câini de pază grozavi, dar sunt perfecți pentru o familie.

Sunt Labradorii Retriever compatibili cu alți câini și animale?

Fiind atât de prietenoși, se vor înțelege bine cu toate animalele de companie.

De câtă companie are nevoie un Labrador Retriever?

Acest câine te va iubi și ar vrea să vă petreceți cât mai mult timp jucându-vă și făcând sport.

Labradorii sunt o rasă de câine hipoalergenică?

Nu.

Ce nevoi de îngrijire are această rasă de câini?

Au un strat dublu de blană, stratul exterior este dens iar substratul este moale și acționează ca un izolator pentru a păstra căldura și a nu lasă apa să intre. Periați-i blana săptămânal și făceți-i baie când este necesar.

Câinii din rasa Labrador Retriever năpârlesc?

Acești câini lasă o cantitate moderată de păr.

Labradorii au tendința de a lătra?

Au voce, dar nu o vor folosi adesea doar dacă spun „Bună ziua” prin parc.

 

Vă recomandăm și: Ciobanesc de Berna, Ciobanesc German, Ciobanesc Australian

Rase de caini Rase de caini mari Rase de caini medii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Ciobanesc Italian de Maremma
Articolul următor
Vechiul Ciobanesc German