LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Yorkshire Terrier

yorkshire terrier toy

Yorkshire Terrier este un câine Britanic, plin de viață, curios și minunat pentru cei care suferă de alergii.

Micuți și gingași, Terrierii Yorkshire se vor ghemui fericiți în poală. De dimensiuni toy, acești terieri cântăresc între 2 și 3 kg și nu cresc mai mult de 20,5 cm. Știați că există chiar și un Yorkshire Terrier mai mic? Teacup (sau mini) Yorkshire Terrier este jumătate din mărimea rasei obișnuite, dar odată cu dimensiunea lor redusă cresc problemele de sănătate.

Yorkshire Terrierii sunt câini frumoși, cu aspect minunat, dar au nevoie de multă întreținere și poate fi necesară îngrijire profesională din când în când. Se recomandă periajul zilnic și o baie lunară. Terrierii Yorkshire nu năpârlesc și sunt hipoalergenici.

Știați că: Yorkshire Terrier a fost folosit în al 2-lea Război Mondial pentru a întinde linii de comunicare între avanposturi în Filipine.

Le place să anunțe sosirea vizitatorilor și să discute mult cu tine. Exercițiul zilnic, cum ar fi o plimbare de 30 de minute, este recomandat pentru un animal de companie sănătos, bine socializat. Dacă sunt crescuți într-o familie, pot tolera copiii mici și se vor împrieteni și cu alte animale de companie. Yorkshire Terrier a fost crescut pentru prinderea șobolanilor și va vâna orice creatură mică care se mișcă. Le place să facă parte dintr-o familie și se descurcă bine cu compania constantă. Deși sunt mici, sunt câini de pază grozavi. Se știe că trăiesc cam 12-15 ani.

Controale de sănătate bianuale și vizitele la medicul veterinar sunt importante pentru a vă asigura că prietenul dvs. este sănătos și fericit pe parcursul tuturor etapelor vieții. Obezitatea este o problemă comună, dar alimentele de calitate, împreună cu exercițiile zilnice, ar trebui să contribuie la evitarea acestui lucru. Gura lor mică denotă că sunt predispuși la dezvoltarea problemelor dentare. Nu uitați să-i periați blana zilnic. Împreună cu medicul veterinar, puteți stabili și menține un program preventiv de îngrijire a sănătății bazat pe nevoile individuale ale companionului dvs. canin.

Cât de mare crește un Yorkshire Terrier?

Un Yorkshire Terrier este o rasă de câini de dimensiuni toy care cântărește între 2 și 3 kg, cu o înălțime de cel mult 20,5 cm.

De cât spațiu au nevoie acești câini?

Ei ocupă puțin spațiu și se vor potrivi în orice locuință.

Câtă energie are un astfel de câine?

Yorkshire Terrierii sunt iepurași pe baterii: adoră o alergare bună și apoi să se ghemuiască pe canapea. O plimbare zilnică va împiedica cățelul dvs. să se plictisească sau să devină supraponderal.

Cât de dificil este un Yorkshire Terrier de dresat.

Deși sunt isteți, sunt destul de încăpățânați și e posibil ca dresajul să meargă lent. Este necesară o instruire repetată, în special cea din casă.

Sunt acești câini potriviți pentru familii?

Acesti câini sunt potriviți pentru toate locuințele dacă sunt dresați adecvat. De asemenea, sunt câini de pază buni.

Sunt acești câini compatibili cu alte animale?

Acești câini se vor împrieteni cu alte animalele de companie de dimensiuni similare.

De câtă companie are nevoie un Yorkshire Terrier?

Este umbra ta sau câinele tău? Terrierii Yorkshire adoră compania tot timpul.

Este această rasă de câini hipoalergenică?

da

Ce nevoi de îngrijire au acești câini?

Yorkshire Terrier  necesită întreținere ridicată și trebuie periat zilnic. Are blana lungă, de culoare argintie și aurie.

Cât năpârlesc câinii din rasa Yorkshire Terrier?

Acești câini năpârlesc foarte puțin spre deloc.

Ce tendință de a lătra au acești câini?

Sunt comunicatori puternici și vă vor spune frecvent părerea lor, ca să nu mai vorbim de cât de mult vă iubesc.

 

Vă recomandăm și:

Rase de caini Rase De Caini De Paza Rase de caini toy

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Samoyed
Articolul următor
Ciobanesc Belgian
Pui Brac German disponibili din părinți cu Pedigree tip A
Dacă sunteți în căutarea unui companion activ, inteligent și loial, avem exact ceea ce vă doriți! Cățelușii dețin Pedigree tip A, pașaport, carnet de sănătate și microcip!
Preț € 400
Cățelușii dețin Pedigree tip A, pașaport, carnet de sănătate și microcip!
Preț € 400
Pui Brac German disponibili din părinți cu Pedigree tip A
Puiuți Cane Corso disponibili din părinți cu Pedigree tip A!
Dacă sunteți în căutarea unui companion activ, inteligent și loial, avem exact ceea ce vă doriți! Contactați-ne acum pentru a afla mai multe detalii despre disponibilitatea și condițiile de adopție.