LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Affenpinscher

affenpinscher

Dezinvolt, fermecător  și plin de viață, vă va face să vă întrebați cum ați trăit până acum fără un Affenpinscher. Sunt animale de companie minunate și hipoalergenice.

Poreclit cu afecțiune „câinele maimuță” datorită aspectului său, acest câine răutăcios și fermecător vă va ține familia în chicoteli. Sunt câini mici, ciudați și plini de viață, care arată o mare afecțiune pentru familia lor. Cu cât pot petrece mai mult timp cu tine, cu atât sunt mai fericiți. Affenpinscherii au multe caracteristici de terrier, inclusiv fiind sensibili, mândri și intolerabili la tachinat. Se înțeleg minunat cu copiii, dar asigură-te că animalul tău de companie nu este împins într-un mod în care nu îi place. Puteți avea chiar și o pisică, deoarece câinele Affenpinscher, dacă este socializat de la o vârstă fragedă, se va împrieteni cu toate celelalte animale de companie (cu excepția rozătoarelor, deoarece este în natura lor să vâneze animale mici).

Știați că: Câinii Affenpinscher se plimbă pe picioarele din spate doar pentru distracție!

Affenpinscher este o rasă de câini extrem de inteligenți și răspund bine la dresajul calm și cu răbdare. De asemenea, sunt câini de pază grozavi și vă vor alerta la fiecare zgomot. Musafirii nu trebuie să-și facă griji, doar cei neinvitați. Dacă vă bucurați de o plimbare ușoară zilnică în parc, dar nimic mai mult, un Affenpinscher este câinele perfect pentru dvs. De asemenea, le place să joace jocuri. Un apartament se potrivește foarte bine acestui câine, dar asigurați-vă că vă scoateți câinele la plimbare zilnic pentru a-l menține fericit. Blana lor are un aspect natural neîngrijit, astfel încât îngrijirea acestor câini este foarte ușoară. Un Affenpinscher necesită periaj săptămânal pentru a îndepărta firele de păr moarte. Acești câini năpârlesc puțin și sunt hipoalergenici.

Controale de sănătate bianuale și vizitele la medicul veterinar sunt importante pentru a vă asigura că prietenul dvs. este sănătos și fericit pe parcursul tuturor etapelor vieții. Este important ca împreună cu medicul veterinar să se stabilească și să se mențină un program de asistență medicală preventivă pe baza nevoilor individuale ale însoțitorului dvs. canin. Oasele rupte sunt frecvente la această rasă, precum și unele boli oculare.

Cât de mari ajung câinii Affenpinscher?

Affenpinscherii sunt o rasă de câini de dimensiuni mici, cântărind 3-4 kg, cu o înălțime de 24-28cm.

De cât spațiu au nevoie acești câini?

Această rasă trăiește fericită în orice spațiu, inclusiv într-un apartament.

Câtă energie are un astfel de câine?

Câinii Afenpinscher au niveluri moderate de energie. O plimbare zilnică și o mulțime de jocuri îl vor face pe acest câine fericit.

Cât de dificil este un Affenpinscher de dresat?

Sunt câini inteligenți, dar dresajul consecvent este esențial.

Sunt acești câini potriviți pentru familii?

Sunt animale de companie grozave, tovarăși loiali și câini de pază, totuși nu sunt potriviți copiilor mici.

Sunt acești câini compatibili cu alte animale?

Le place să-și facă prieteni noi, inclusiv pisici și câini, dacă sunt socializați de la o vârstă fragedă.

De câtă companie are nevoie un Affenpinscher?

Au o nevoie moderată de companie și se bucură să se joace cu familia.

Este această rasă de câini hipoalergenică?

da

Ce nevoi de îngrijire au acești câini?

Această rasă are o întreținere redusă. Periaj săptămânal și verificarea constantă a urechilor și ochilor. Blana lor este în general de culoare neagră. Pot fi și de culoare gri sau argintie, bronz sau roșie în jurul feței și pieptului.

Cât năpârlesc câinii din rasa Affenpinscher?

Acești câini năpârlesc puțin.

Ce tendință de a lătra au acești câini?

Au o mare tendință de a lătra, așa că așteptați-vă la o conversație frecventă.

 

Vă recomandăm și:

Rase de caini Rase De Caini De Paza Rase De Caini Mici

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Ciobanesc Belgian
Articolul următor
Pug