LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Ciobanesc Belgian

ciobanesc belgian

Plini de viață și provenind din Belgia, această rasă se potrivește gospodăriilor cu un singur animal de companie. Câinele ciobanesc Belgian se prezintă în patru varietăți, Groenendael, Tervueren, Malinois și Laekenois.

Ciobanescul Belgian ar putea fi greu de cucerit, dar sunt incredibil de loiali proprietarilor lor. Cunoscut ca un câine puternic, atletic și mare, Ciobanescul Belgian tinde, de asemenea, să fie distant. Cu toate acestea, sunt extrem de inteligenți. Antrenamentul constant este imperativ pentru un animal de companie bine comportat și sociabil. Deoarece este atât de inteligent, are nevoie zilnic de stimulare mentală și fizică. Drumețiile, alergarea, dresajul pentru ascultare sau sporturi canine sunt ideale pentru această rasă.

Știați că: Câinele Ciobanesc Belgian este foarte rapid și poate alerga cu aproape 50 km pe oră!

Puii de ciobanesc belgian sunt mici pufoșenii, dar devin destul de mari, așa că pregătiți-vă să vă împărțiți spațiul. Locuințele mari cu curte închisă sunt ideale pentru această rasă de câini. Sunt foarte atașați și afectuoși cu familia și se potrivesc celor care petrec mult timp acasă. Foarte energic, activ și alert, un ciobanesc belgian este un câine de pază excelent. În timp ce sunt loiali și iubitori față de familia lor, învățați-i cei mici să nu-i tachineze, deoarece acești câini nu se comportă bine la tachinat. Acești câini năpârlesc mult și este necesar periaj săptămânal.

Controale de sănătate bianuale și vizitele la medicul veterinar sunt importante pentru a vă asigura că prietenul dvs. este sănătos și fericit pe parcursul tuturor etapelor vieții. Împreună cu medicul veterinar, puteți stabili și menține un program preventiv de îngrijire a sănătății bazat pe nevoile individuale ale companionului dvs. canin.

Cât de mare ajunge un ciobanesc Belgian?

Un ciobanesc belgian este o rasă de câini de dimensiuni medii spre mari, cântărind între 20 și 30 kg, cu o înălțime cuprinsă între 55 și 66 cm.

De cât spațiu au nevoie acești câini?

Fiind câini mari, au nevoie de spațiu pentru a alerga. O curte este ideală.

Câtă energie are un astfel de câine?

Ca un alergător de maraton, acest câine este mereu în mișcare. O plimbare zilnică, o alergare sau un joc de recuperare este o necesitate pentru acest animal de companie.

Cât de dificil este un Ciobanesc Belgian de dresat.

Pentru a avea un câine bine purtat este nevoie de mult antrenament, cu toate acestea, acest câine este foarte inteligent și va învăța rapid comenzile.

Sunt acești câini potriviți pentru familii?

Cunoscut pentru că este un câine de pază excelent, un ciobanesc Belgian nu își va face prieteni cu ușurință și s-ar putea să nu fie potrivit pentru copiii mici.

Sunt acești câini compatibili cu alte animale?

Dacă este socializat de mic, noul dvs. câine se va împrieteni și cu alte animale de companie.

De câtă companie are nevoie un ciobanesc Belgian?

Animalul tău de companie este foarte iubitor și vrea să vă petreceți timpul jucând aport!

Este această rasă de câini hipoalergenică?

Nu

Ce nevoi de îngrijire au acești câini?

Ciobanestii belgieni au un strat dublu de blană. Stratul inferior fiind gros și moale, iar cel exterior este grosier și dens. Acești câini nu necesită multă întreținere, doar periaj săptămânal și câte o baie când este necesar.

Cât năpârlesc câinii din rasa ciobanesc Belgian?

Acești câini lasă o cantitate moderată de păr.

Ce tendință de a lătra au acești câini?

Au voce, dar nu o vor folosi adesea doar dacă vor spune „Bună ziua” în parc sau vreunui străin.

Vă recomandăm și:

Rase de caini Rase De Caini De Paza Rase de caini mari Rase de caini medii

Comentarii

  • Constantin Marinescu ,

    Buna ziua, de unde pot cumpara un pui de 6-9-12 luni ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Yorkshire Terrier
Articolul următor
Affenpinscher