LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Ciobanesc Belgian Laekenois

Ciobanesc Belgian Laekenois

Curțile mari, mult timp de joacă și atenția ta constantă fac din câinele ciobanesc belgian Laekenois un câine fericit. Sunt blânzi cu copiii și se vor împrieteni chiar cu pisica vecinului tău.

Acești câini au fost inițial crescuți să păstorească și să păzească câmpurile unde erau așezate pânze de in valoroase pentru a se usca la soare. În zilele noastre, câinele ciobanesc belgian Laekenois este un animal de companie minunat. Sunt câini foarte afectuoși și vor să-și petreacă tot timpul cu familia. Sunt cu adevărat cel mai bun prieten al omului și vă vor rămâne alături în orice moment. Loiali și ocrotitori, ca să nu mai vorbim de foarte inteligenți, au o personalitate dominantă în mod natural, așa că este ideală o pregătire blândă pozitivă de la o vârstă fragedă.

Știați că: Blana câinelui Ciobanesc Belgian Laekenois este rezistentă la intemperii și îl protejează de elementele naturii.

Socializați câinele ciobanesc belgian Laekenois de la o vârstă fragedă și vor fi afectuoși și prietenoși cu alte animale. Sunt fantastici cu copiii și se înțeleg strălucit cu aceștia. Au o tendință moderată de a lătra, așa că nu trebuie să vă faceți griji că vecinii voștri au nevoie de căști de urechi.

Este timpul să ieșiți în aer liber, deoarece acest prieten cu blană extrem de inteligent are nevoie de mult exercițiu. Sunt o rasă foarte activă și au nevoie de alergări zilnice și de multe jocuri. Nu-ți lăsa ciobanescul belgian singur toată ziua, deoarece devin foarte stresați și plictisiți. Dacă nu-ți place să dai cu aspiratorul, nu te teme, această rasă lasă foarte puțin păr, necesită puțină îngrijire și nu este hipoalergenică. Se recomandă periaj săptămânal.

Controale de sănătate bianuale și vizitele la medicul veterinar sunt importante pentru a vă asigura că prietenul dvs. este sănătos și fericit pe parcursul tuturor etapelor vieții. Este important ca împreună cu medicul veterinar să se stabilească și să se mențină un program de asistență medicală preventivă pe baza nevoilor individuale ale însoțitorului dvs. canin. În timp ce sunt o rasă relativ sănătoasă și rezistentă, acești câini pot suferi de displazie de șold, alergii ale pielii și probleme oculare.

Cât de mare crește un Ciobanesc Belgian Laekenois?

Sunt o rasă de câini de dimensiuni mari, cântărind între 27,5-28,5 kg, cu o înălțime medie cuprinsă între 61cm-66cm.

De cât spațiu au nevoie acești câini?

Această rasă de câini trebuie să aibă acces la o curte din cauza nivelului lor ridicat de energie și a cerințelor de exercițiu.

Câtă energie are un astfel de câine?

Au un nivel de energie ridicat. O alergare zilnică lungă și o mulțime de jocuri îl vor face pe acest câine fericit.

Cât de dificil este un Ciobanesc Belgian Laekenois de dresat?

Este un câine inteligent cu o minte proprie. Tind să fie încăpățânați, astfel încât dresajul consecvent cu întărirea pozitivă este cea mai bună metodă.

Sunt acești câini potriviți pentru familii?

Sunt animale de companie grozave, tovarăși loiali și câini de pază buni.

Sunt acești câini compatibili cu alte animale?

Dacă este socializat de la o vârstă fragedă, câinele dvs. se va împrieteni cu alte animale de companie.

De câtă companie are nevoie un Ciobanesc Belgian Laekenois?

Au o nevoie moderată spre mare de companie și se bucură să se joace cu familia.

Este această rasă de câini hipoalergenică?

Nu

Ce nevoi de îngrijire au acești câini?

Această necesită întreținere redusă. Periaj săptămânal. Au o blană scurtă, părul creț, mediu, de culoare roșiatică, cu nuanțe negre pe bot și pe coadă.

Cât năpârlesc câinii din rasa Ciobanesc Belgian Laekenois?

Acești câini lasă puțin păr.

Ce tendință de a lătra au acești câini?

Au o tendință moderată de a lătra, așa că așteptați-vă la ceva zgomot.

 

Vă recomandăm și:

Rase de caini Rase De Caini De Paza Rase de caini mari

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Basset roscat de Bretania
Articolul următor
Caine Chinezesc cu creasta