LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Terrier de Norfolk

Terrier de Norfolk

Entuziastic, isteț și activ, câinele Terrier de Norfolk este un animal de companie cu multă energie, iubitor și sociabil. Este minunat pentru familii sau cupluri mai în vârstă.

Ar putea fi unul dintre cei mai mici Terrieri din gamă, dar nu vă lăsați păcăliți de dimensiunea lor. Terrierii de Norfolk abundă de personalitate și au temperamentul tipic al unui terrier – arțăgos și dur. Iubitori, afectuoși, ușor de îngrijit și prietenoși, sunt animale de companie minunate pentru familiile cu copii și ideali pentru cuplurile în vârstă. Socializează-i de la o vârstă fragedă și se vor înțelege bine și cu alți câini. Tind să fugărească pisicile și, cu timpul, pot dezvolta o prietenie, dar, în general, sunt potriviți pentru locuințele cu un singur animal de companie.

Știați că: 12 luni din viața unui câine Terrier de Norfolk echivalează cu 16 ani umani.

Sunt câini inteligenți, isteți, care vor învăța rapid să asculte, totuși au o minte proprie și le place să-i testeze răbdarea stăpânului. Dresajul de la o vârstă fragedă și repetările frecvente este cheia succesului. Au o tendință moderată de a lătra și vă vor avertiza cu privire la străini, dar sunt prea prietenoși pentru a face mai mult de atât. Le place să petreacă timp cu proprietarii lor și vor să fie implicați în toate aspectele vieții de familie. Sunt foarte asemănători cu Terrierii de Norwich, cu excepția că Terrierul de Norfolk are urechile căzute iar terrierul de Norwich are urechi ascuțite. Terrierii de Norfolk trăiesc între 12 și 15 ani.

Având un nivel moderat de energie, Terrier-ul dvs. de Norfolk nu va sări pe pereți la ora 23:00, chiar și așa tot este obligatoriu exercițiul fizic în fiecare zi. O plimbare de dimineață și câteva jocuri de după-amiază, prin parc sunt suficiente. Se pot adapta la viața de oraș, dar locuințele cu curte mare sunt ideale. În aer liber este locul lor preferat și le place în mod deosebit să sape – mai gândiți-vă odată la acest animal de companie dacă vă place să aveți grădină. Terrierii de Norfolk năpârlesc puțin. Periați-i blana săptămânal și programați-i câteva îngrijiri profesionale pe an.

Controale de sănătate bianuale și vizitele la medicul veterinar sunt importante pentru a vă asigura că prietenul dvs. este sănătos și fericit pe parcursul tuturor etapelor vieții. Este important ca împreună cu medicul veterinar să se stabilească și să se mențină un program de asistență medicală preventivă pe baza nevoilor individuale ale însoțitorului dvs. canin. Terrierii de Norfolk sunt o rasă relativ sănătoasă, dar pot suferi de unele probleme ale pielii.

Cât de mari ajung câinii Terrieri de Norfolk?

Norfolk Terrier este o rasă de câini de dimensiuni mici, cântărind nu mai mult de 7 kg cu o înălțime medie de 25 cm.

De cât spațiu au nevoie acești câini?

Terrierii de Norfolk se simt cel mai bine atunci când locuiesc la casă cu curte.

Câtă energie are un astfel de câine?

Au niveluri ridicate de energie. O alergare zilnică și o mulțime de jocuri îl vor face pe acest câine fericit.

Cât de dificil este un Terrier de Norfolk de dresat?

Sunt câini inteligenți și vor învăța rapid, totuși pot fi dominanți, așa că este foarte important să începeți dresajul din timp.

Sunt acești câini potriviți pentru familii?

Sunt animale de companie grozave și tovarăși loiali.

Sunt acești câini compatibili cu alte animale?

Preferă să fie singurul animal de companie din casă, însă dacă este socializat de la o vârstă fragedă, câinele dvs. se va împrieteni și cu alte animale de companie.

De câtă companie are nevoie un Terrier de Norfolk?

Au o mare nevoie de companie și se bucură să fie alături de stăpânul lor în orice moment.

Este această rasă de câini hipoalergenică?

da

Ce nevoi de îngrijire au acești câini?

Această rasă necesită întreținere redusă. Periaj săptămânal și îngrijire profesională de două ori pe an. Tundeți-le urechile și lăbuțele constant. Au o blană medie – scurtă care poate avea mai multe culori, cum ar fi roșu, brun, cafeniu, gri sau negru.

Cât năpârlesc câinii din rasa Terrier de Norfolk?

Acești câini lasă foarte puțin păr.

Ce tendință de a lătra au acești câini?

Terrierii de Norfolk au o tendință moderată de a lătra.

 

Vă recomandăm și:

Rase de caini Rase De Caini Mici

Comentarii

  • Dorina ,

    Buna Ziua!
    Cât costă un câine din aceasta rasa?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Pug
Articolul următor
Cele mai bune nume de pesti din 2020