LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Beagle

Beagle

Fermecători și plin de viață, câinilor Beagle le place să alerge prin cartier înainte de a se ghemui pe canapea. Sunt câini foarte inteligenți și animale de companie grozave.

Călătoriți mult prin aeroport? Sunt mari șanse să vă întâlniți cu un Beagle cu ochi căprui, care-și bagă nasul prin valiză dvs. de călătorie. Sunt câini veseli cu miros fin și foarte inteligenți. Beagle-lii sunt, de asemenea, animale de companie perfecte pentru familii. Dispoziția lor plăcută și prietenoasă îi face potriviți pentru copii și alte animale. Cu toate acestea, ar putea dura mult să se obișnuiască cu pisica familiei.

Câteva alintări și animalul tău de companie va face din străini noii săi prieteni, deși Beagle-lii tind să latre și să urle atunci când se confruntă cu situații necunoscute. Le place mâncarea, așa că țineți cămara închisă și coșul de gunoi curat. Deși sunt blânzi, Beagle-lii pot fi independenți și încăpățânați, așa că păstrați recompensele pentru câini la îndemână în timpul dresajului. Un stăpân ferm, răbdător și consecvent se va lăuda mereu cu un Beagle fermecător și irezistibil.

Știați că: fostul președinte american Lyndon Johnson avea doi câini Beagle care locuiau cu el în Casa Albă, numiți El și Ea.

Cățelușii Beagle au o mare rezistență – o plimbare rapidă zilnică îi va ajuta să-și consume energia. Cu o alergare bună pe câmp sau prin parc, prietenul tău va fi la fel de vesel ca tine când mergi cu prietenii la pub. O curte împrejmuită este o necesitate pentru acești câini cu mirosul fin. Prin urmare, este esențial să vă micro-cipați animalul de companie. Pe măsură ce Beagle-lii îmbătrânesc, vor fi pregătiți să alerge către locul lor preferat de pe canapea. Cu toate acestea, pot deveni destul de leneși și mulțumiți să zacă toată ziua. Nu lăsați acest lucru să se întâmple, sportul este o necesitate pentru un animal de companie sănătos.

Câinele Beagle are o blană netedă, cu părul scurt, ușor de întreținut. Periați-l folosind o perie fermă și făceți-i o baie doar când este necesar. O baie ocazională folosind un șampon uscat pentru câini este suficientă. Verifică-le urechile des să nu aibă infecție și curăță-le regulat. Câinii din rasa Beagle năpârlesc moderat.

Controale de sănătate bianuale și vizitele la medicul veterinar sunt importante pentru a vă asigura că prietenul dvs. este sănătos și fericit pe parcursul tuturor etapelor vieții. Această rasă suferă în general de puține probleme de sănătate, cu toate acestea, unele boli oculare pot apărea la câinii bătrâni. Împreună cu medicul veterinar, puteți stabili și menține un program preventiv de îngrijire a sănătății bazat pe nevoile individuale ale companionului dvs. canin.

Cât de mari ajung câinii Beagle?

Beagle este o rasă de câini de dimensiuni medii care cântărește între 8-14 kg, cu o înălțime cuprinsă între 33-40 cm.

De cât spațiu au nevoie câinii Beagle?

Locuințele mari cu curte sunt ideale pentru această rasă.

Câtă energie are un Beagle?

Echivalentul unui sportiv de maraton, aleargă, aleargă și aleargă. Câinii din această rasă au nevoie de alergări zilnice viguroase și de multe jocuri pentru a-i menține fericiți.

Cât de greu sunt acești câini de dresat?

Beagle-lii sunt foarte încăpățânați și tind să facă ceea ce le place. Începeți dresajul devreme și fiți consecvenți pentru a avea un câine bine educat.

Sunt acești câini potriviți pentru familii?

Sunt animale de companie grozave și tovarăși loiali.

Sunt acești câini compatibile cu alți câini și animale?

Sunt ideali pentru locuințele cu un singur animal de companie.

 De câtă companie are nevoie un Beagle?

Au o nevoie destul de mare de companie și se bucură să petreacă timp cu familia.

Este aceasta o rasă de câini hipoalergenică?

Nu.

Ce nevoi de îngrijire au Beagle-lii?

Beagle-lii necesită o întreținere moderată. Periați-i blana zilnic pentru a îndepărta părul căzut și murdăria. Făceți-le baie doar când este necesar. Au o blană scurtă și netedă, de obicei în trei culori, cum ar fi negru, maro – scorțișoară și alb.

Câinii din rasa Beagle năpârlesc?

Acești câini lasă o cantitate moderată de păr.

 Ce tendință de a lătra au acești câini?

Au o tendință ridicată de a latra, așa că așteptați-vă la conversații frecvente.

 

Vă recomandăm și: Bull Terrier Pitic, Cockapoo si Labrador Retriever

Rase de caini Rase de caini medii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Top 100 nume de cateluse populare in 2021
Articolul următor
Bull Terrier Pitic