LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Kelpie Australian

Kelpie Australian

Kelpie Australian e cunoscut ca un câine muncitor, căruia îi place să facă mișcare! De asemenea, este ușor de dresat și foarte prietenos.

Fii pregătit să-ți pierzi statutul de cel mai rapid alergător din casă. Rapizi și agili, Kelpie Australieni sunt câini minunați pentru familiile cărora le place să alerge. Au o rezistență nesfârșită și vor alerga până vor cădea. Luați-l cu dvs. la alergări frecvente și viguroase pentru a vă ajuta să vă consumați energia. Câinii Kelpie sunt loiali și devotați familiei lor, precum și iubitori și afectuoși. Pentru a fi fericiți, au nevoie de spații mari, cu o curte în care să se poată juca. Sunt atât de prietenoși, încât vor sta împreună cu alți câini și chiar cu pisici.

Dacă sunt instruiți și socializați, acești câini sunt potriviți pentru copiii mici. Cu toate acestea, supravegherea este recomandată, deoarece le place să păstorească și vă pot alinia copiii. Kelpie Australieni sunt ascultători și ușor de dresat, ca să nu mai vorbim de foarte inteligenți și vor învăța rapid trucuri noi și comenzi. Un câine Kelpie se va opri din creștere în jurul vârstei de 12 luni.

Știați că: Câinii din rasa Kelpie Australian sunt capabili să alerge 60 km într-o singură zi.

Blana unui Kelpie este ușor de întreținut. Pentru a-l menține curat se recomandă periaj săptămânal și câte o baie ocazională. Blana lor este rezistentă la intemperii. Din păcate, Kelpie năpârlesc mult, așa că aspiratorul va funcționa mult și bine! De asemenea, le place să vorbească și au o mare tendință de a lătra, ceea ce îi face câini de pază ideali. Câinii Kelpie Australieni trăiesc adesea până la 16 ani și sunt cunoscuți ca o rasă, în mod normal, sănătoasă.

Controale de sănătate bianuale și vizitele la medicul veterinar sunt importante pentru a vă asigura că prietenul dvs. este sănătos și fericit pe parcursul tuturor etapelor vieții. Câinele Kelpie Australian este predispus la probleme oculare, inclusiv pierderea vederii. Împreună cu medicul veterinar, puteți stabili și menține un program preventiv de îngrijire a sănătății bazat pe nevoile individuale ale companionului dvs. canin.

Cât de mare poate ajunge un Kelpie?

Un Kelpie este o rasă de câini de dimensiuni medii, cântărind între 11-20 kg, cu o înălțime între 43-51 cm.

De cât spațiu au nevoie câinii Kelpie Australieni?

Sunt ideali pentru o casă cu o curte mare.

Câtă energie are un Kelpie Australian?

Echivalentul unui sportiv de maraton, aleargă, aleargă și aleargă. Câinii din această rasă au nevoie de alergări zilnice viguroase și de multe jocuri pentru a-i menține fericiți.

Cât de greu sunt acești câini de dresat?

Sunt extrem de inteligenți și dornici să vă mulțumească, făcându-i ușor de dresat.

Sunt potriviți pentru familii?

Sunt animale de companie excelente, tovarăși loiali și câini de pază excelenți.

Este câinele Kelpie Australian compatibil cu alți câini sau alte animale?

Acest câine se va împrieteni cu alte animale de companie în cel mai scurt timp.

De câtă companie are nevoie un astfel de câine?

Nu vă așteptați să vă urmărească prin casă. Este mai probabil să alerge în curtea din spate. Deși le place când familia lor se joacă cu ei.

Este Kelpie Australian o rasă de câini hipoalergenică?

Nu.

Ce nevoi de îngrijire au acești câini?

Kelpie necesită întreținere moderată. Periaj săptămânal și baie doar când este necesar. Au o blană scurtă de culoare neagră, ciocolatie, roșie, gri-albastru, neagră și cafenie.

Kelpie năpârlește?

Da, acești câini năpârlesc mult.

Au tendința de a lătra?

Au o tendință ridicată de a lătra, așa că așteptați-vă la ceva zgomot.

 

Vă recomandăm si rasele următoare: Shiba Inu, Chow Chow, Ciobanesc de Berna

Rase de caini Rase De Caini De Paza Rase de caini medii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Ogar Italian
Articolul următor
Ciobanesc de Berna