LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Chow Chow

Chow chow

Asemănarea lor cu un urs, cerințele de exercițiu reduse și personalitatea independentă pot face din Chow Chow câinele perfect pentru tine.

Cu o expresie facială distantă și puternică, acest câine este un adevărat introvertit. Sunt animale de companie curate de obicei, ușor de dresat și sunt relativ liniștite, văzându-și de treaba lor. De multe ori aleg o persoană preferată și rămân loiali acelei persoane.

Dresajul regulat cu o mulțime de recompense dă cele mai bune rezultate la această rasă. Sunt foarte isteți și inteligenți, dar au un neuron încăpățânat și poate că nu vă vor asculta întotdeauna comenzile. Sunt o rasă dominantă și pot avea un comportament nedorit dacă nu sunt dresați corespunzător. Dacă îți dorești un animal de companie fericit și bine adaptat atunci trebuie să-l socializezi de la o vârstă fragedă.

Fapt amuzant: Câinii din rasa Chow Chow au limba albastră-neagră.

 

Câinii Chow Chow nu sunt deosebit de activi și de obicei nu sunt recomandați pentru persoanele foarte active care să alerge mereu în jurul blocului. O plimbare zilnică ușoară este cea mai bună pentru această rasă de câini. Excesul de exerciții fizice poate duce la probleme osoase ulterior. Acestui câine îi place să stea afară și are o blană groasă care năpârlește abundent de două ori pe an. Arată ca un ursuleț de pluș și este potrivit pentru copii doar dacă este socializat. De asemenea, sunt câini de pază grozavi, deoarece sunt foarte loiali familiei lor.

Controale de sănătate bianuale și vizitele la medicul veterinar sunt importante pentru a vă asigura că prietenul dvs. este sănătos și fericit pe parcursul tuturor etapelor vieții. Un Chow Chow este predispus la displazie de șold sau la alte probleme osoase și la unele boli oculare. Împreună cu medicul veterinar, puteți stabili și menține un program preventiv de îngrijire a sănătății bazat pe nevoile individuale ale companionului dvs. canin.

 

Cât de mare ajunge un Chow Chow?

Este o rasă de câini de dimensiuni medii care cântărește între 20-32 kg, cu o înălțime cuprinsă între 46-56 cm.

De cât spațiu are nevoie acest câine?

Chow Chow se adaptează la majoritatea spațiilor, dar dacă sunt lăsați afară, acești câini au nevoie de umbră, astfel încât să nu se supraîncălzească.

Câtă energie are?

Câinii din rasa Chow Chow sunt leneși de canapea și le place să se ghemuiască. Alergarea lor preferată este la bolul cu mâncare. O plimbare zilnică îi va menține sănătoși și fericiți.

Cât de greu sunt acești câini de dresat?

Sunt extrem de inteligenți, ceea ce îi face ușor de dresat. Cu toate acestea, sunt o fire încăpățânată și antrenamentul trebuie consolidat.

Sunt câinii Chow Chow potriviți pentru familii?

Acești câini sunt minunați ca și câini de pază, animale de companie și prieteni loiali.

Sunt compatibili cu alți câini și animale?

Dacă este socializat de la o vârstă fragedă, un Chow Chow va tolera alte animale de companie, de altfel acesta se potrivește cel mai bine într-o casă cu un singur animal de companie.

De câtă companie are nevoie Chow Chow?

Nu vă așteptați să fiți urmăriți din cameră în cameră. Acest câine este distant și încăpățânat.

Este această rasă de câini hipoalergenică?

Nu.

Ce nevoi de îngrijire are?

Sunt câini cu întreținere ridicată, care trebuie periați zilnic. Au un strat de blană de mărime medie-mare de culoare crem / alb, roșu, albastru și negru.

Chow Chow năpârlește?

În general, nu îi cade părul, dar de două ori pe an, acest câine își schimbă haina.

Are tendința de a lătra?

Uneori le place să vorbească, dar de obicei se bucură de liniște.

 

Rase recomandate: Shiba Inu, Ciobanesc de Berna

Rase de caini Rase de caini medii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Ciobanesc de Berna
Articolul următor
Shiba Inu