LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Samoyed

samoyed

Pufos, complet alb și foarte drăguț este cel mai bun mod de a descrie un Samoyed. Sunt incredibil de prietenoși cu familia și sunt cunoscuți pentru că sunt minunați cu copiii. De asemenea, acești câini vă vor scoate afară la exerciții în cel mai scurt timp.

Cunoscut pentru păstorirea renilor din nordul Rusiei, acest animal de companie ar putea să te ajute să „ții familia în linie”. Nu vă faceți griji însă, deoarece câinii din rasa Samoyed sunt renumiți pentru felul cum se comportă cu copiii. Se vor gândi la pisica ta ca la sora lor, dacă vor fi crescuți împreună. Cu toate acestea, nu se vor înțelege bine cu alte animale dacă cresc împreună de mici. Sunt devotați total față de familia lor și nu le place să fie lăsați singuri.

S-ar putea să-i găsești zâmbind, lingându-ți mâna și așezându-se liniștiți la picioarele tale. Sau cerșind o alergare prin parc. Sunt foarte energici și au nevoie de o cantitate rezonabilă de exerciții fizice. Plimbările zilnice și multe jocuri sunt modalități excelente de a consuma excesul de energie al animalului tău de companie. Sunt, de asemenea, câini inteligenți, dar pot fi dificil de dresat datorită voinței lor puternice. Răbdarea și perseverența vor da cele mai bune rezultate.

Știați că: Samoyed poate zâmbi. Da, așteaptați-vă la rânjeturi de la acest câine pentru că le place să zâmbească.

Deși nu sunt excesiv de gălăgioși, vă vor anunța dacă cineva se apropie de casă, pot fi câini de pază foarte buni. Samoyed-ului tău îi place să urle când salută persoane noi. Sunt, de asemenea, renumiți artiști în evadare și vor găsi întotdeauna o modalitate de a ieși, indiferent de cât de îngrădită este curtea ta. Un gard înalt este o investiție excelentă. De asemenea, acești câini trebuie îngrijiți zilnic. Samoyed năpârlește foarte mult, dar este un câine hipoalergenic.

Controale de sănătate bianuale și vizitele la medicul veterinar sunt importante pentru a vă asigura că prietenul dvs. este sănătos și fericit pe parcursul tuturor etapelor vieții. În timp ce câinii Samoyed sunt o rasă rezistentă, predispuși la doar câteva probleme, pot dezvolta displazie de șold, surditate și probleme oculare. Împreună cu medicul veterinar, puteți stabili și menține un program preventiv de îngrijire a sănătății bazat pe nevoile individuale ale companionului dvs. canin.

Cât de mare crește un Samoyed?

Samoyed este o rasă de câini de dimensiuni mari, cântărind între 23-30 kg, cu o înălțime cuprinsă între 46-56 cm.

De cât spațiu au nevoie acești câini?

Atâta timp cât are parte de exerciții suficiente, animalul dvs. de companie va fi fericit oriunde. Cu toate acestea sunt foarte activi și o curte ar fi ideală.

Câtă energie are un astfel de câine?

Echivalentul unui alergător la maraton, acest câine se află non-stop în mișcare. Alergările zilnice și o mulțime de jocuri sunt ideale pentru a menține această rasă de câini în formă.

Cât de dificil este un Samoyed de dresat?

Pot fi dificil de dresat, cu toate acestea, cu timp și mult efort, într-un final câinii Samoyed vor învăța. Cel mai bine este să începeți dresajul devreme.

Sunt acești câini potriviți pentru familii?

Un samoyed este un animal de companie extraordinar, un companion loial și un câine de pază excelent.

Sunt acești câini compatibili cu alte animale?

Le place să-și facă prieteni noi când sunt tineri.

De câtă companie are nevoie un Samoyed?

Nu vă lăsați Samoyed-ul singur prea mult timp, deoarece au o nevoie moderată spre mare de companie și se bucură să petreacă timp cu familia sa.

Este această rasă de câini hipoalergenică?

da

Ce nevoi de îngrijire au acești câini?

Au nevoi ridicate de întreținere. Periați-i blana zilnic. Au o blană scurtă-medie de culoare albă, crem sau culoarea biscuiților.

Cât năpârlesc câinii din rasa Samoyed?

Acești câini năpârlesc foarte mult.

Ce tendință de a lătra au acești câini?

Au o tendință moderată de a lătra, așa că așteptați-vă la conversații.

 

Vă recomandăm și:

Rase de caini Rase De Caini De Paza Rase de caini mari

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Caine Chinezesc cu creasta
Articolul următor
Yorkshire Terrier