LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Schnauzer Pitic

Schnauzer Pitic

Schnauzer pitic a fost crescut inițial ca și câine de fermă. Dar, acest câine este un animal de companie minunat – de la lenevitul pe canapea până la alergarea în parc, câinele tău va fi întotdeauna lângă tine.

Prietenos, iubitor și cu barba distinctivă, câinele Schnauzer pitic este un animal de companie adorabil. Sunt câini de pază vigilenți și buni. Cu toate acestea, datorită naturii lor vigilente această rasă latră foarte mult, deci este esențial antrenamentul corect.

Schnauzerii pitici, de obicei, sunt prieteni de joacă excelenți pentru copii și familie. Aceștia au fost crescuți inițial ca să vâneze șobolani, așa că au tendința de a urmări animale mai mici. Probabil că hamsterul tău de companie va fi chinuit de acest Schnauzer pitic. Acest câine este ideal pentru o casă cu un singur animal de companie.

Știați că: Câinele Schnauzer pitic poate auzi sunete la frecvențe de două ori mai mari decât oamenii.

Sunt incredibil de inteligenți și dornici să-ți facă pe plac, dar pot fi destul de independenți, încăpățânați și dominanți dacă nu au un proprietar ferm și răbdător. Ei trebuie să fie socializați și instruiți cât mai devreme posibil dacă vreți să vă asculte. Schnauzerul tău pitic trebuie, de asemenea, să fie distrat, deoarece se plictisesc destul de ușor și pot deveni distructivi dacă nu sunt stimulați.

Acești câini energici nu necesită neapărat o curte mare, dar au nevoie de o plimbare zilnică, rapidă sau chiar jogging. Dacă-i oferiți sesiuni lungi de joacă fără lesă, veți avea un prieten foarte fericit. Amintiți-vă că Schnauzerul dvs. pitic vă va urma – chiar și atunci când intrați și ieșiți dintr-o cameră.

Au un strat dublu de blană (de obicei negru cu alb sau argintiu). Un Schnauzer pitic lasă foarte puțin păr și nu năpârlește. O rutină zilnică de pieptănare și periaj, în special la barbă și picioare este necesară. Un tuns complet de două ori pe an este o idee bună. Tăiați-le părul din jurul ochilor și urechilor și curățați-le mustățile după fiecare masă. Blana este hipoalergenică, deci un Schnauzer pitic este potrivit pentru membrii familiei care suferă de alergii.

Controale de sănătate bianuale și vizitele la medicul veterinar sunt importante pentru a vă asigura că prietenul dvs. este sănătos și fericit pe parcursul tuturor etapelor vieții. Probleme potențiale de sănătate la această rasă, pot fi tumorile țesutului adipos și problemele pielii, gen dermatita. Împreună cu medicul veterinar, puteți stabili și menține un program preventiv de îngrijire a sănătății bazat pe nevoile individuale ale companionului dvs. canin.

Cât de mare crește un Schnauzer Pitic?

Un Schnauzer pitic este o rasă de caini de dimensiuni mici, cântărind între 7-8 kg, cu o înălțime cuprinsă între 33-35 cm.

De cât spațiu au nevoie acești câini?

Un Schnauzer pitic este un animal de companie minunat pentru apartament.

Câtă energie are un astfel de câine?

Echivalentul unui iepuraș pe baterii. Le place un antrenament bun, dar le place și un pui de somn. Plimbările zilnice și o mulțime de jocuri sunt ideale pentru a menține această rasă în formă.

Cât de dificil este un Schnauzer pitic de dresat?

Sunt inteligenți și dornici să facă pe plac. Cu o pregătire consecventă, sunt animale de companie grozave.

Sunt acești câini potriviți pentru familii?

Sunt animale de companie grozave de familie și tovarăși loiali.

Sunt acești câini compatibili cu alte animale?

Preferă să fie singurul animal de companie din casă, dar se vor împrieteni și cu pisica ta dacă vor crește împreună.

De câtă companie are nevoie un Schnauzer Pitic?

Schnauzerii pitici au o mare nevoie de companie și se bucură să petreacă timp cu familia lor. De asemenea, vă pot urmări din cameră în cameră.

Este această rasă de câini hipoalergenică?

Da.

Ce nevoi de îngrijire au acești câini?

Această rasă necesită întreținere moderată. Au un strat de blană scurt spre mediu, de obicei de culoare alb-negru sau argintiu. Periați-i săptămânal și tundeți-le constant părul.

Cât năpârlesc câinii din rasa Schnauzer pitic?

Acești câini lasă foarte puțin păr.

Ce tendință de a lătra au acești câini?

Un Schnauzer pitic are o tendință moderată de a lătra, așa că așteptați-vă la conversații frecvente.

 

Vă recomandăm și:

Rase de caini Rase De Caini Mici

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Jack Russell Terrier
Articolul următor
Iarba matei, planta care înnebunește pisicile. Află de ce