LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Rase de caini mici Ideale pentru apartament

rase de caini mici

Rase de caini mici care sunt insotitori perfecti

Lucrurile bune vin intotdeauna in esente mici. Acest proverb este valabil cand ne referim la rase de caini mici.

Care sunt cele mai bune rase de caini de talie mica, potrivite pentru a trai intr-un apartament sau pe care le puteti lua cu usurinta in calatorie cu dvs.

  • Ar trebui sa luati in considerare ce tip de caine doriti.
  • Sa vedeti ce nivelurile de energie au diferitele rase de caini.
  • Precum si unele caracteristici care sunt tipice pentru fiecare rasa de caini mici.

Acest lucru este esential inainte de a adopta un caine de rasa mica – atat pentru binele dvs. cat si pentru binele cainelui.

Nu uitati ca nu toti cainii mici sunt „caini de poseta”. Unii necesita destul de mult exercitiu, unii caini pot fi mai potriviti pentru o familiile cu copii mici decat altii. Iar unele rase de caini de talie mica se potrivesc mult mai bine persoanelor in varsta.

Cainii din rasele de talie mica au fost catalogati ca fiind „galagiosi”, hiperactivi si mai greu de dresat. Dar ca in orice stereotip, adevarul este undeva la mijloc. Desigur, rasele mici de caini intr-adevar impacheteaza multa personalitate intr-un corp mic. Dar, cu toate acestea, ei sunt tovarasi credinciosi cu o inima mare si cu o dispozitie iubitoare fata de adultii si copii.

Cainii de rase mici pot fi fericiti in orice casa, de la una mare pana la un apartament modest si au tendinta de a trai mai mult decat cainii de rase mari (cainii de talie mica traiesc in medie de la 12 la 20 de ani).

Rase de caini mici pentru apartament

Iata cateva scurte descrieri ale celor mai comune rase de caini mici. Cu toate caracteristicile specifice raselor din care fac parte si punctele de evidenta pe care trebuie sa le cunoasteti inainte de a va aduce noul prieten blanos acasa. Indiferent ce alegere veti face un caine este intotdeauna o alegere buna!

Cititi si articolul Nume de Caini

Rase de caini
Articolul precedent
Cum Sa Dresezi Un Caine? Comanda Aport
Articolul următor
Akita American Un Caine Mai Mult Decat Frumos!