LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Bulldog francez

bulldog francez

Urechile mari și ascuțite și fața mică și plată fac din câinele Bulldog francez un favorit al publicului. Toate astea combinate cu natura lor dulce și prietenoasă formează un animal de companie excelent.

Micul dar „puternicul” Bulldog francez este jucăuș, plin de viață, curios și foarte comic. Personalitatea lor strălucitoare și nepretențioasă îi face câini de companie grozavi, deși asta înseamnă că au nevoie de companie mereu. Deci, dacă îți place să iubești, atunci acesta este câinele potrivit pentru tine.

O rasă de câini cu fața plată, Bulldogii francezi sunt animale foarte inteligente și curajoase. Este câinele perfect pentru familiile care au mulți musafiri, deoarece latră rar și sunt răbdători și afectuoși cu copiii. Cu toate acestea, rețineți că aceștia pot necesita multă îngrijire și sunt predispuși la probleme de sănătate, deci trebuie avut în vedere vizitele regulate la medicul veterinar.

Știați că: Femelele Bulldog francez necesită de obicei inseminare artificială pentru a rămâne gestante.

Urechile drăguțe și jucăușe ale unui Bulldog francez se vor ridica după ce i-au ieșit toți dinții. Un stăpân calm, ferm, răbdător, care impune un comportament consecvent, va scoate la iveală tot ce este mai bun în acest mic bătăuș. Bulldogii francezi se nasc cu coada pe care o vor avea pentru tot restul vieții. În mod normal are coada scurtă și poate fi dreaptă sau ușor ondulată.

O plimbare zilnică este o idee bună pentru a-l menține în formă. Dar, oricât de tentant ar fi piscina, ține-ți prietenul îndesat departe de ea, deoarece Bulldogii francezi nu sunt înotători minunați. Rareori lasă păr și au nevoie de puțină îngrijire în comparație cu alte rase. Cu o perie moale sau cu o mănușă veți putea îndepărta părul atunci când năpârlesc.

Controale de sănătate bianuale și vizitele la medicul veterinar sunt importante pentru a vă asigura că prietenul dvs. este sănătos și fericit pe parcursul tuturor etapelor vieții. La fel ca orice alt câine cu nasul scurt și Bulldog-ul francez tinde să sufere de dificultăți de respirație și poate suferi de extenuare din cauza căldurii pe timpul verii. De asemenea, au tendința de a avea probleme cu palatul moale, au o slăbiciune la picioarele din spate și sunt predispuși la dislocarea rotulelor genunchilor. Împreună cu medicul veterinar, puteți stabili și menține un program preventiv de îngrijire a sănătății bazat pe nevoile individuale ale companionului dvs. canin.

Cât de mare crește un Bulldog francez?

Un buldog francez este o rasă de câini de dimensiuni mică spre medie, cântărind între 10-15 kg, cu o înălțime de aproximativ 30 cm.

De cât spațiu au nevoie acești câini?

Buldogul dvs. francez se va potrivi în orice locuință, mică sau mare.

Câtă energie are un astfel de câine?

Au un nivel moderat de energie, Bulldogul francez nu are nevoie de multă mișcare comparativ cu alte rase: aproximativ o oră de mișcare pe zi este suficientă. Plimbările zilnice sunt ideale, este recomandat plimbare dimineața sau seara pe timpul verii.

Cât de dificil este un Bulldog francez de dresat?

Sunt inteligenți și ușor de dresat dacă instruirea este consecventă.

Sunt acești câini potriviți pentru familii?

Buldogii francezi sunt animale de companie excelente și tovarăși loiali.

Sunt acești câini compatibili cu alte animale?

Le place să-și facă prieteni noi.

De câtă companie are nevoie un Bulldog francez?

Au o nevoie moderată de companie și se bucură să-și petreacă timpul cu familia.

Este această rasă de câini hipoalergenică?

Nu

Ce nevoi de îngrijire au acești câini?

Această rasă nu necesită multă îngrijire. Au o blană scurtă și lucioasă care poate fi pestriță, multicoloră sau cafenie. Un periaj săptămânal este mai mult decât suficient. Cu toate acestea, pliurile de pe față au nevoie de curățare regulată, iar urechile pot fi predispuse la probleme și necesită verificări frecvente și atenție specială.

Cât năpârlesc câinii din rasa Bulldog francez?

Acești câini lasă foarte puțin păr.

Ce tendință de a lătra au acești câini?

Au o tendință moderată de a lătra, așa că așteptați-vă la ceva zgomot.

 

Vă recomandăm și:

Rase de caini Rase de caini medii Rase De Caini Mici

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Ogar Afgan
Articolul următor
Alergie la animale de companie