LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Ce rase de caini rămân mici și la maturitate?

ce rase de caini raman mici si la maturitate ghid complet daca vrei un animal de apartament mini toy 62080238b6a9b - Ce rase de caini rămân mici și la maturitate?

Cățelușii sunt extrem de adorabili când sunt micuți, dar atunci când cresc pot fi dificil de întreținut, mai ales dacă locuiți într-un apartament. Dacă vă aflați în această situație, există varianta raselor de caini care rămân mici, chiar și la maturitate.

Cainii de buzunar, varianta ideală pentru apartament

Știm cu toții că puii de caini sunt gingași și drăgălași, indiferent de rasa din care fac parte. Situația se poate schimba însă radical atunci când aceștia cresc. Mai ales dacă aveți un câine de talie mare. Dacă mai locuiți și la apartament, atunci veți întâmpina cu siguranță probleme. Există însă soluții și pentru iubitorii de caini care nu au prea mult spațiu la dispoziție. Cainii de mici dimensiuni sau cainii Mini Toy, cum mai sunt numiți, reprezintă varianta ideală în această situație. Aceștia sunt mai ușor de mulțumit, sunt extrem de simpatici și pot fi la fel de inteligenți ca și cainii de talie mare. Cainii mici mai vin cu un avantaj: nu fac la fel de multă dezordine ca cei din rasele mari.

7 rase de caini mici Mini Toy, de care vă veți îndrăgosti

Dacă v-ați hotărât să vă cumpărați un caine de talie mică, vă venim în ajutor cu o listă de 7 rase de caini din care vă puteți alege un animăluț de companie. Vă avertizăm însă că nu va fi deloc ușor. Toți sunt absolut adorabili.

1. Chihuahua

Chihuahua este cea mai mică rasă de câini din lume, iar specialiștii cred că primul exemplar a fost descoperit în urmă cu 2.000 de ani. Nu depășește 20 de cm înălțime și are o greutate de 2 – 3 kg. Nu vă lăsați însă păcălit de dimensiunile sale minuscule. Chihuahua este extrem de activ și dă dovadă de mult curaj. Are o personalitate puternică, dar este și foarte prietenos.

Ce rase de caini rămân mici și la maturitate?

2. Pomeranian

Câinii din rasa Pomeranian seamănă cu niște lei…ce-i drept, în miniatură. Sunt extrem de drăgălași, dar greu de dresat. Un astfel de exemplar nu are mai mult de 3-4 kg. Sunt foarte populari în SUA. Se împrietenesc ușor cu copiii, sunt vioi și plin de energie.

Ce rase de caini rămân mici și la maturitate?

3. Yorkshire Terrier

Cu o înălțime cuprinsă între 11 și 23 de cm și o greutate de aproximativ 3 kg, câinii din rasa Yorkshire Terrier sunt prietenoși, energici și protectivi cu membrii familiei. Dacă vreți să vă cumpărați un astfel de câine, trebuie să știți că blana lui are nevoie de o îngrijire specială, pentru a arăta perfect. Trebuie pieptănată constant și astfel va fi mereu mătăsoasă. În anul 1.200, cel mai mic câine din lume făcea parte din această rasă.

Ce rase de caini rămân mici și la maturitate?

4. Papillon

Papillon este un caine delicat, cu un aspect gingaș, ale cărui urechi îi dau aspectul unui fluture, de unde îi provine și numele, de altfel. Ca majoritatea câinilor de talie mică, și acesta este foarte vioi și dispune de multă energie. Fiind inteligent și prietenos, îl puteți dresa ușor și astfel veți avea un animal de companie perfect. Papillonul cântărește între 2 și 4 kg și are o înălțime de maximum 28 de cm.

Ce rase de caini rămân mici și la maturitate?

5. Bichon Maltez

Din categoria cainilor de buzunar nu putea lipsi un Bichon Maltez. O pufoșenie albă și cu o față extrem de drăgălașă, acest caine este printre cei mai populari din lume. Este jucăuș, neînfricat și adoră să stea în compania stăpânilor. Nu suportă să fie lăsat singur prea mult timp. Bichonul Maltez nu depășește 4 kg și 25 de cm.

Ce rase de caini rămân mici și la maturitate?

6. Poodle pitic

Rasa Poodle pitic mai este denumită și Poodle Toy, datorită dimensiunilor sale. Cățelușii lasă impresia că ar fi de jucărie. Sunt inteligenți și astfel se plictisesc foarte ușor, dacă nu sunt stimulați pe măsură. Dacă le veți acorda multă atenție, vor fi cei mai fericiți. Un câine din această rasă are maximum 4 kg și cel mult 28 de cm.

Ce rase de caini rămân mici și la maturitate?

7. Chin Japonez

Ultimii pe lista noastră sunt câinii din rasa Chin Japonez. Cu o greutate cuprinsă între 3 și 5 kg, acești cățeluși sunt veseli și plini de energie și au nevoie de multă atenție, pentru că le place să fie alintați. În această privință sunt foarte asemănători cu pisicile. O caracteristică a acestei specii este aceea că exemplarele au strabism la ochi.

. Ce rase de caini rămân mici și la maturitate?

Rase de caini Rase De Caini Mici Rase de caini toy

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Jigodia la caini – Maladia Carre este o boala grava care poate fi prevenita
Articolul următor
Pisica de Himalaya