LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Cainele Teckel: Curiozități și Sfaturi pentru a Adopta un Pui Teckel

cainele Teckel

Cainele Teckel, cunoscut și sub numele de câinele șoricar datorită corpului lung și scund, este o rasă de câini populară în toată lumea datorită personalității sale prietenoase și a aspectului său unic. În acest articol, vom explora mai multe curiozități despre câinele Teckel, precum și detalii despre culorile sale și sugestii pentru adoptarea unui pui dintr-o crescătorie.

Curiozitati despre Teckel

Teckelul este o rasa de caini, veche, de peste 300 de ani si a fost initial crescuta pentru vanatoarea de animale mici, cum ar fi dihorii si sobolanii. In prezent, Teckelul este apreciat mai mult pentru compania sa, fiind unul dintre cei mai iubitori si loiali caini de companie. Teckelul este o rasa de caini inteligenta si puternica, care poate fi usor dresat pentru a fi un caine de paza sau pentru a participa la competitii de agilitate.

Cainele teckel
Photo by Hayden Patmore on Unsplash

Cainele Teckel Culori

Culoarea Teckelului variază de la negru, maro, arlechin și chiar gri și albastru. În funcție de lungimea blănii, un Teckel poate fi standard, cu blana scurta sau un Teckel cu păr lung. Culoarea blănii poate varia și în interiorul aceleiași rase, dar aceasta nu afectează în niciun fel personalitatea sau caracteristicile fizice ale câinelui.

Dacă doriți să adoptați un pui de Teckel, există câțiva factori de care trebuie să țineți cont. În primul rând, trebuie să găsiți un crescător de încredere. Cei mai buni crescători vor avea în general un site web și o prezență online puternică, cu recenzii pozitive de la clienți anteriori. De asemenea, ar trebui să vizitați crescătoria în persoană pentru a evalua condițiile de îngrijire și să vă asigurați că părinții puiului sunt sănătoși și au fost testați pentru bolile specifice rasei.

Adopta un Teckel

Atunci când adoptați un Teckel, trebuie să fiți pregătiți să-i oferiți o dietă echilibrată, exercițiu adecvat și îngrijire regulată a blănii și a urechilor.

Va recomandam urmatoarea hrana pentru rasa de caini Teckel: Winner Plus Adult Mini , o hrana completă pentru câinii adulți de talie mică, echilibrată și îmbogățită cu procentul potrivit de nutrienți și minerale. Winner Plus Adult Mini 3kg este o hrana SUPER PREMIUM  ce contine 33% carne de pui de calitate superioara.

Acești câini sunt foarte inteligenți și se pot adapta bine la mediul de trai, indiferent dacă locuiți într-un apartament sau într-o casă cu curte. Teckelii care se afla in adaposturi sunt de obicei deja dresati si pot fi caini foarte iubitori si loiali. Este important sa tii cont de faptul ca multi Teckeli ajung in adaposturi din cauza problemelor de comportament sau a lipsei de ingrijire, deci va trebui sa fii pregatit sa ii oferi puiului tau adoptat atentia si ingrijirea de care are nevoie.

În concluzie, cainele Teckel este o rasă minunată de câini cu o personalitate iubitoare și loială și cu o istorie interesanta. Cu o varietate de culori și tipuri de blană, acești câini sunt atrăgători și unici.

cainele Teckel
Photo by James Watson on Unsplash
Caini Rase de caini Rase de caini medii Rase De Caini Mici

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Cainele Barzoi – Istorie si Caracteristici | Totul despre Barzoi
Articolul următor
American Bobtail