LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

American Bobtail

pisica american bobtail

American Bobtail este o pisică de dimensiuni medii și mari, cu un corp solid, muscular și cu o blană formidabilă. Coada ei este neobișnuit de scurtă. Când această pisică este în alertă, coada ei este ținută drept în sus. Ca aspect general, această pisică seamănă cu o pisică sălbatică. Este o rasă care ajunge la maturitate destul de greu. Acest lucru durează doi până la trei ani pentru a ajunge la vârsta adultă.

Greutate: Aproximativ 5  kg la maturitate. Unii masculi pot ajunge și la 7 kg, fără să fie considerat supraponderal.
Înălțime: Apoximativ 23 centimetri la maturitate.
Blana: Scurtă și densă, medie.  Mătăsoasă, pufoasă, normală. Rezistentă la apă.
Culoare: Toate culorile
Speranță de viață: 11 până la 15 ani. Au existat câteva cazuri când a ajuns chiar la 20 de ani.

Pisica american Bobtail vine în toate culorile și modelele de blană, atât în ​​soiurile cu blana lunga, cât și cu blana scurta. Blana sa este natural rezistenta la apă. American Bobtail se adaptează ușor la aproape orice mediu, fiind foarte ușor de intretinut.

bobtail kurilian

Personalitatea pisicii American Bobtail

De multe ori pisica American Bobtail își exteriorizează emoțiile asemănător animalelor sălbatice, dar în esenta, Bobtailul american este una dintre cele mai iubitoare și afectuoase pisici.

Aceste pisici sunt animale de companie extrem de sociabile, care își iubesc familia și sunt prietenoase chiar și cu străinii. Ele sunt o alegere ideală pentru familiile cu copii care le trateaza cu respect. Mai mult, dacă vrei să oferi o companie bună câinilor tăi, pisica American Bobtail este extrem de afectuasă cu animalele de companie.

Caracteristicile Pisicii American Bobtail

Afectiv cu familia 4/5
Nivel de năpârlire 4/5
Prietenă cu copiii 4/5
Prietenă cu alte animale 4/5
Sănătatea generală 5/5
Caracter jucăuș 4/5
Afecțiune către străini 4/5
Dresaj 3/5
Inteligență 4/5
Tendință de a mieuna   3/5

Probleme comune de sănătate

Deși pisicile american Bobtail nu au nici o nevoie specială și vor fi perfect sănătoase în circumstanțe normale, există încă unele lucruri care trebuie luate în considerare pentru a le menține sănătoase.

bobtail kurilian

Pentru a vă asigura că pisica dumneavoastră este în stare perfectă de sănătate, ar trebui să aveți grijă de următoarele lucruri:

Trebuie sa-i monitorizati greutatea. Oferiti-i pisicii o cantitate consistentă de hrană pentru pisici cu o valoare nutritivă ridicată.
Oferiți-i jucării interesante pentru ca pisica să nu se plictiseasca.
Dați-le suficient spațiu pentru a exercitii, să se catare și să sară.
Periați-i blana de două ori pe săptămână folosind perii înguste.

Pisici Rase de Pisici

Comentarii

  • DYI ,

    American Bobtail este o pisica minunata, de dimensiuni medii si mari si cu un corp solid si muscular. Blana sa este moale si scurta, iar coada ei este neobisnuit de scurta si ii confera un aspect unic. Iti va lua doi-trei ani sa ajunga la maturitate, dar va definitiv meritat asteptarea. Este o rasa cu caracter si este o companie minunata pentru oamenii care o gasesc atragatoare. Recomand aceasta pisica pentru toti cei care cauta o prietenie puternica si profunda, care stabileste legaturile necesare afective intre proprietari si companie.

  • DYI ,

    American Bobtail este o pisica iubitoare, afectuoasa, vesela si plina de energie. Cu siguranta,va veti bucura de prezenta ei in familie.Acesta este o rasa excelenta pentru familiile care cauta o pisica cu personalitate si o blana frumoasa, care este, de asemenea, usor de intretinut.

  • Turea ,

    De unde pot cumpăra și eu un pisoi bobtail american ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Cainele Teckel: Curiozități și Sfaturi pentru a Adopta un Pui Teckel
Articolul următor
65 Nume de zei pentru caini