LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

16 Nume de pisici negre

16 nume pisici negre 61fd617b75473 - 16 Nume de pisici negre

Pisicile negre au căpătat o reputație proastă. Sunt asociate cu ghinionul și au, de asemenea, cele mai mici rate de adopție dintre toate pisicile. (și, din păcate, cea mai mare rată de eutanasiere din adăposturi) Poate că se datorează superstițiilor sau poate că o blană mai închisă la culoare este mai putin atrăgătoare, dar sa stiti ca si pisicile negre sunt la fel de dragastoase ca omologii lor mai colorați..

Dacă ați decis să vă deschideți locuința si inima către o pisică neagră, vă oferim puțină inspirație ca să vă botezați noul prieten felin.

Nume pisici negre

Abanos

Pentru că, într-adevăr, ce nume mai bun există pentru o pisică neagră?

Miezul nopţii (midnight)

O pisică de culoare închisă poate fi întotdeauna numită Midnight, Twilight, Shadow, Dusk sau Sunset.

Salem

Poate că nu este cea mai originală idee – până la urmă, este numele iubitei pisici din anii 1990, vezi Sabrina Vrăjitoarea adolescentă– dar nici o listă despre numele pisicilor negre nu este completă fără Salem, care va fi întotdeauna un nod înnăscut la vrăjitoare și o referire la toate lucrurile înfricoșătoare.

Bellatrix

Dacă aveți un fan „Harry Potter” în familia dvs., nu puteți greși să vă numiți pisoiul după vrăjitoarea cu părul negru a filmului. O altă opțiune este Snape (sau chiar Severus), deoarece atât personajul cât și pisica ta au o înclinație pentru a se îmbrăca în negru.

Licorice

Pisica ta are o parte dulce? Indiferent dacă îți place sau nu gustul de Lemn dulce, poate fi un nume adorabil pentru o pisică neagră. Asigurați-vă că luați în considerare și alte nume legate de bomboane, precum Chocolate, Hershey sau chiar Snickers. Sau, pentru cafea-holics, există întotdeauna Espresso.

Kohl (sau Kohlie)

Iubitorii de machiaj pot lua în considerare o variantă de Kohl pentru pisoiul lor, deoarece este vorba despre cosmetica antică pentru ochi purtată de egipteni (și astăzi rămâne un dermatograf obișnuit în Orientul Mijlociu, Mediterana și Asia de Sud), deci este un nume perfect și elegant pentru prietenul tau cu patru picioare.

Onix

O frumoasă piatră prețioasă întunecată, Onyx este un nume neutru, perfect pentru pisicile negre. Jade este o altă alternativă similară.

Binx

Clasicul „Hocus Pocus” din anii 1990 a făcut din numele Binx o alegere incredibil de populară pentru pisicile negre. (Va trebui doar să speri că pisica ta nu începe să vorbească cu tine.)

Spooky

Acest nume nu este potrivit doar pisicilor negre, dar și pentru pisicile care sunt ceva mai mult pe partea timidă sau misterioasă.

Corb

În folclor, corbii sunt adesea înfățișați ca vicleni și inteligenți și, de asemenea, este un nume frumos pentru o pisică neagra.

Nalbă

Black Magic Hollyhock este o plantă perenă înaltă și întunecată, care este adesea folosită ca un contrast cu florile de culoare mai strălucitoare din grădini, astfel încât Hollyhock poate fi o potrivire excelentă pentru o pisică neagră, feminină.

Kellas

Dacă vi se întâmplă să aveți o moștenire scoțiană, Kellas este o pisică neagră mare găsită în Scoția despre care se crede că este un hibrid al pisicii sălbatice și al pisicii domestice scoțiene..

Hawthorne (sau Nathaniel … sau Nate … sau Thorne)

Dacă numele Salem nu pare suficient de unic, puteți totuși să-i dați pisicii dvs. un nume care face referire la încercările vrăjitoarelor; „Casa celor șapte Gable” a lui Nathaniel Hawthorne este o carte chintesențială despre încercările vrăjitoarelor și, dacă se întâmplă să fie o literatură majoră, nu poți greși dacă te inspiri din numele celebrului autor..

Cerneală (Ink)

Un nume scurt, adorabil, Ink (sau Inky!) Este un nume ideal pentru o pisică neagră, în special dacă se întâmplă să-și împartă casa cu un scriitor sau un artist.

Vader

Este cineva din familia ta fan Star Wars? Vader (sau Darth!) Este numele perfect pentru o pisică neagră – în special una care pare să fie într-o misiune de a vă conduce casa.

Gotham (sau Bruce, sau Wayne, sau orice altă referință legată de Batman)

Bine, deci aduci acasă o pisică, nu un liliac … dar nu poți greși cu un nume care aduce un omagiu curajosului super-erou care poartă negru.

Nume de pisici Pisici Pisicute

Comentarii

  • Urzica Marcel ,

    Eu i-am spus Țiganu!!

  • Urzica Marcel ,

    Am un pisoi negru, și i-am zis… Țiganu🤣🤣

  • Lumi Gheorghe ,

    Am si eu un motan negru pe care l-am numit NEGRUTZ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Câinii pot mânca ceapă?
Articolul următor
Prostatita la câini