LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Si Cainii Isi Fac Selfies

Si cainii isi fac selfies

Bazat pe un articol din Business Insider, aparent cainii din Anglia sunt mult mai inteligenti decat cainele meu. La Londra, puteti inscrie cainele la o clasa speciala unde o sa-l invete cum sa foloseasca Ipad-ul sa-si faca selfie.

In articol, unul dintre instructorii de clasa, explica: “Scopul acestor cursuri este de a va distra impreuna, de a dezvolta o legatura puternica intre tine si cainele tau si de a va perfectiona abilitatile de dresaj. In plus va veti alege si cu un nou truc de petrecere. ”

De asemenea, in articol, un alt instructor, subliniaza: “Noi nu suntem aici pentru a invata cainii nostri sa faca lucruri utile, cum ar fi online banking.”

Ca sa ajunga cainele dvs. sa-si faca un selfie, instructorii folosesc o multime de aplicatii, inclusiv Big Camera Button, o aplicatie care transforma intregul ecran al tabletei sau smartphone-ului intr-un buton de declansare. Camera este setata sa focalizeze de aproape si este capabila sa faca fotografii în succesiune rapida, crescand sansele cainelui sa-si faca un selfie reusit.

Eu zic ca merita incercat, voi?

[one_fourth last=”no”]
cainii isi fac selfies
[/one_fourth]
[one_fourth last=”no”]
cainii isi fac selfies
[/one_fourth]
[one_fourth last=”no”]
cainii isi fac selfies
[/one_fourth]
[one_fourth last=”yes”]
cainii isi fac selfies
[/one_fourth]

Viață cu câini

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
De Ce Cainele Isi Face Nevoile In Casa?
Articolul următor
Ai Un Caine Bolnav? Semne Ale Imbolnavirii Cainelui Tau