LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Ce reprezinta “holistic”?

holistic - Ce reprezinta "holistic"?

Ce reprezinta “holistic”?

Care este semnificația cuvântului “holistic”?

Termenul “holistic” a fost generat din cuvântul grecesc al cărui semnificație înseamnă όλος “totalitate.”

Ce reprezinta "holistic"?Scopul medicinei holistice este acela de a realiza  bunastarea  la nivel mondial , din corectitudinea echilibrului psiho / fizic, obținut, prin acționarea într-o manieră sinergică și concentrata asupra tuturor simptomelor unei indispozitii ce nu sunt suprimate, dar vindecate în mod natural.

Ceea ce se numește “simptom” este un semnal prin care organismul se manifestă atunci când funcțiile sale încetează de a îndeplini în mod corespunzător activitățile sale rezultand stări neechilibrate, ce transmite o stare de indispoziție.

De aceea, abordarea holistică intervine pe fiecare funcție a organismului cu un efect sinergetic și in același timp, restaurand fiecare sarcina în mod corespunzător și reconstruind echilibrul adecvat al corpului ce are nevoie să trăiască sănătos.

Il Tartufo holistic este alegerea naturala.

Relatând conceptul de “holistic”,  La Trufa Pet Nutrition au dezvoltat o gamă de produse inovatoare prin alimentarea naturala si corecta, extrem de completa și ușor de digerat: noua linie Il Tartufo holistică.

Toate produsele de pe pagina Hrana holistica pentru caini sunt  alimente preparate în conformitate cu filozofia “hrănire conform naturii”, ce sunt atent selectionate si planificate în mod corespunzător pentru a asigura bunăstarea și vitalitatea problemelor de origine animala. Nutriție monoproteica ce este ideala pentru întreținere sau ca un aliment “curativ” impotriva simptomelor de stare generala de rau, concepute si formulate pentru a satisface nevoile nutriționale speciale ale câinelui în fiecare fază a vieții sale.

Care sunt avantajele unei diete cu o hrana holistica?

  • Materiile prime de alese , 100% naturale, selectate și controlate de aceleași standarde utilizate pentru om, echilibrat în mod corespunzător în ceea ce privește necesarul zilnic.
  • Un aliment natural îmbogățit cu ierburi (galbenele, fenicul, musetel, menta, patrunjel, semințe de fân grecești, rădăcină de cicoare, radacina de lemn dulce, roșcovă) și fructe roșii (trandafir sălbatic, afine, zmeură, aronia), cu anti-îmbătrânire și efect anti-inflamator.
  • Alimente sănătoase, preparate cu ingrediente active si bogate in antioxidanți ce sunt esențiali pentru apărarea celulelor și buna funcționare a metabolismului.
  • Nu contine: soia, grâu, ouă, produse lactate , alte surse de ingrediente de alergeni, preparate fără utilizarea aromelor, coloranți artificiali sau arome .
  • Stimulează bacteriile bune, inhibarea creșterii negative.
  • promovează activitatea sistemului imunitar de intensificare.
  • Un aliment de ultimă oră: a fost studiat și pregătit folosind cele mai avansate tehnologii.
  • Corpul câinelui se pregătește în mod natural pentru a evita condițiile de disconfort.

Pentru că vom selecta cu atenție ingredientele noastre?

Fiecare ingredient este selectat cu atentie pentru a lua cea mai buna măsura,  specifica fiecarei funcții din corp, iar influenta bună a tuturor activităților asigură bunăstarea și vitalitatea câinelui dumneavoastră în “totalitate” (abordare holistică).

Hrana holistică pentru caini, cel mai bun din natura pentru sanatatea cainelui tau.

Holistic
Articolul precedent
10 Rase de Pisici care au cele mai bune personalitati
Articolul următor
Nume de Caini Populare in 2019