LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Brac German: Povestea unui Vânător Versatil

Brac German

În universul câinilor de vânătoare, Brac German (sau German Shorthaired Pointer) se remarcă ca un adevărat atlet, inteligent și plin de entuziasm. Acest câine, cu aspectul său distinctiv și temperamentul său energic, a fost un partener de nădejde pentru vânători și familii deopotrivă. Hai să explorăm mai profund acesta rasă fascinantă.

 1. Vânător Versatil: Bracul German este o rasă versatilă de câini de vânătoare, capabilă să urmărească mamifere și păsări.
 2. Aspect Atletic: Cu blană scurtă și ochi strălucitori, are un aspect energic și inteligent.
 3. Necesită Exerciții: Este o rasă energică, având nevoie de mult exercițiu fizic și mental.
 4. Potrivit pentru Familii Active: Este o alegere excelentă pentru familii active, dornice de activități în aer liber.
 5. Dresaj și Socializare: Trebuie să fie bine socializat și dresat de mic pentru a-și atinge potențialul.
 6. Blană Ușor de Întreținut: Cu blană scurtă, necesită doar periaj săptămânal.
 7. Sănătate și Longevitate: Are o speranță de viață de 10-12 ani, necesitând vizite regulate la veterinar.
 8. Origini Germane: Rasa provine din Germania, fiind dezvoltată pentru vânătoare.
 9. Apreciat în Diverse Domenii: În afara vânătorii, Bracul German excelează și în alte activități, precum agilitatea și sporturile pentru câini.
 10. Gălăgios: Cunoscut pentru lătratul său.

Istoria și Evoluția Bracului German

Istoria Bracului German începe în secolul al XVII-lea, când rasa Brac de Burgos din Spania a fost încrucișată cu Copoiul de Hanovra din Germania. Această încrucișare a dat naștere unui câine capabil să urmărească atât mamiferele, cât și păsările. Mai târziu, Bracul German a fost încrucișat cu Pointer englezesc, ceea ce a dus la crearea acestei rase versatile, cunoscută pentru abilitățile sale de vânătoare remarcabile.

Caracteristici Fizice și Personalitate

Bracul German are un aspect atletic, cu un spate scurt care îi permite să se miște rapid și eficient în terenul accidentat. Blana sa scurtă și aspră poate fi de diferite culori, inclusiv maro închis, maro-roșcat, alb cu maro-roșcat, negru cu alb și altele. Ochii săi întunecați strălucesc de entuziasm și inteligență.

Dar ceea ce face cu adevărat special Bracul German este personalitatea sa. Acești câini sunt energici, loiali și iubitori. Sunt mereu gata pentru activități fizice, precum alergarea și înotul, și sunt cunoscuți pentru agilitatea și rezistența lor. Cu toate acestea, au și un caracter vocal și pot fi destul de gălăgioși. Sunt animale de companie educate și ascultătoare, dar pot fi rezervați în prezența copiilor, așa că socializarea timpurie este esențială.

Brac German Catelus
Image by brixiv from Pixabay

Îngrijire și Sănătate

Bracul German este una dintre rasele cu cerințe mai mici de îngrijire a blănii. Periajul săptămânal este suficient pentru a-i menține blănița strălucitoare. Acești câini se simt foarte bine la casă, cu acces la curte.

În ceea ce privește sănătatea, Bracul German poate fi predispus la anumite afecțiuni, cum ar fi torsiunea gastrică, hipotiroidismul, displazia de șold canină și altele. Este important ca proprietarii să fie conștienți de aceste probleme potențiale și să le ofere o îngrijire medicală corespunzătoare.

Dresaj și Exerciții Pentru Bracul German

Pentru a menține un Brac German sănătos și fericit, este crucial să le oferiți suficientă activitate fizică și mentală. Acești câini au o energie nelimitată și au nevoie de o varietate de activități pentru a rămâne echilibrați. Alergarea, înotul și sporturile organizate pentru câini sunt preferatele lor. Dacă aveți o familie activă și iubitoare de activități în aer liber, Bracul German se va integra perfect.

Socializarea Timpurie și Dresajul

Bracul German este un câine inteligent, dar poate fi și destul de independent. De aceea, socializarea timpurie și dresajul pozitiv sunt esențiale. Experiența cu diferite situații, oameni și animale îi va ajuta să devină câini bine echilibrați și să evite comportamente nedorite. Dresajul ar trebui să fie ferm, dar blând și bazat pe recompense, deoarece acești câini răspund mai bine la stimulente pozitive.

Aplicații Practice pentru Bracul German

Bracul German este cunoscut pentru versatilitatea sa în vânătoare, dar nu este rezervat exclusiv pentru acest scop. Acești câini pot excela într-o serie de activități, cum ar fi agilitatea, dresajul sportiv, recuperarea obiectelor și chiar câini de terapie. Dacă vă pasionează activitățile cu câinii, acesta este un partener perfect pentru a explora noi aventuri împreună.

Sănătatea Bracului German

Așa cum am menționat anterior, Bracul German poate fi predispus la anumite probleme de sănătate. Este esențial să faceți vizite regulate la veterinar și să vă asigurați că îi oferiți o dietă sănătoasă. De asemenea, trebuie să fiți conștienți de simptomele care ar putea indica probleme de sănătate, cum ar fi torsiunea gastrică sau displazia de șold canină, și să le luați în serios.

Cățeluși Brac German de vânzare

Dacă sunteți în căutarea unui companion activ, inteligent și loial, avem exact ceea ce vă doriți! Vă prezentăm o ofertă deosebită pentru cățelușii Brac German, proveniți din părinți cu Pedigree tip A, crescuți cu dragoste și grijă de crescători autorizați.

Ce include oferta:

 1. Cățeluși cu Pedigree Tip A: Părinții cățelușilor sunt înregistrați cu Pedigree tip A, ceea ce atestă puritatea rasei și istoricul sănătos.
 2. Carnet de Sănătate: Fiecare cățeluș este însoțit de certificate de sănătate actualizate, astfel încât să aveți încredere că animalul dvs. este în cea mai bună stare de sănătate.
 3. Socializați și Dresați de la Vârste Fragede: Cățelușii noștri sunt socializați încă din primele zile de viață și încep să învețe reguli de bază, facilitându-vă integrarea lor în familia dvs.
 4. Asistență Post-Adopție: Suntem aici pentru a vă oferi sfaturi și suport continuu după adopție, pentru a vă asigura că noul membru al familiei se adaptează perfect.
 5. Opțional Pachet Cadou de Bun Venit: La cererea dvs. fiecare cățeluș vine cu un pachet cadou de bun venit, care include hrana sa preferată, jucării și accesorii esențiale.

Nu ratați șansa de a adăuga în familia dvs. un Brac German de încredere și loial! Contactați-ne acum pentru a afla mai multe detalii despre disponibilitatea și condițiile de adopție. Acești cățeluși vor aduce bucurie, activitate și devotament în viața dvs.!

Pentru mai multe informații și pentru a rezerva un cățeluș, sunați la numărul nostru de telefon sau trimiteți un e-mail la adresa [email protected]. Vă așteptăm cu brațele deschise pentru a vă ajuta să găsiți companionul perfect!

Brac german catelus
Image by brixiv from Pixabay

Bracul German (German Shorthaired Pointer) este o rasă de câini fascinantă și versatilă, potrivită pentru iubitorii de activități în aer liber și pentru cei care apreciază un partener loial și inteligent. Cu un dresaj adecvat, socializare și multă iubire și atenție, acest câine poate aduce bucurie și aventură în viața voastră pentru mulți ani de acum înainte. Dacă sunteți gata să investiți timp și energie în îngrijirea și antrenarea unui Brac German, veți fi răsplătiți cu un companion extraordinar și devotat.

Caini Rase de caini Rase de caini mari Rase de caini medii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Legenda cainelui
Articolul următor
Bichon Bolognese Mini Toy: Caracteristici, Durată de Viață și Achiziție