LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Descoperă lumea fascinantă a rasei Akita Inu

Akita Inu

Origine si Caracteristici

Akita Inu sunt cunoscuți ca fiind caini musculoși cu dubla acoperire, cu o descendență antică japoneză. Acești caini sunt renumiți pentru demnitatea, curajul și loialitatea lor. În Japonia, Akita Inu sunt venerați ca protectori ai familiei și simboluri ale sănătății bune, fericirii și vieții lungi.

Câteva caracteristici importante ale rasei includ înălțimea și greutatea. Masculii pot ajunge la 66-71 cm înălțime, iar femelele la 61-66 cm. Greutatea medie pentru masculi este de 45-59 kg, în timp ce femelele cântăresc între 32-45 kg. Speranța de viață a unui Akita Inu este între 10-13 ani.

Akita Inu sunt caini spitz, ososi și greu, de statură impunătoare. Capul este lat și masiv, cu urechile erecte și ochii întunecați și strălucitori care contribuie la o expresie de vigilentă, un semn distinctiv al rasei. Coada mare, curbata, care echilibrează capul mare, este de asemenea caracteristic pentru Akita Inu.

În general, Akita Inu sunt caini puternici, cu un corp gros și musculos. Pielea lor este flexibilă, dar nu slabă, iar fruntea pronunțată se amestecă cu baza craniului. Pieptul lor este larg și adânc, ajungând până la coate, cu coaste bine definite și piept bine dezvoltat.

Personalitatea cainelui Akita Inu

Acești caini sunt liniștiți și pretentioși, iar adesea nu tolerează străinii sau alte animale. Cu toate acestea, se bucură de compania umană și sunt cunoscuți pentru loialitatea lor profundă față de familia lor și pentru că își arată cu bucurie partea prietenoasă și afectuoasă. Cu toate acestea, este important ca Akita Inu să fie bine socializați de la o vârstă fragedă cu oameni și alți caini.

Hrana pentru Cainele Akita Inu

În ceea ce privește hrana, este important să oferiți cainlior Akita Inu japonezi un aliment echilibrat și bogat în nutrienți. Alimentele pentru câini de înaltă calitate, cu proteine ​​de calitate, sunt o alegere bună pentru acești câini. Va recomandam Winner Plus Somon si Orez 100%, dar este important să urmați instrucțiunile de pe ambalaj pentru a vă asigura că le oferiți cantitatea corectă de hrană în funcție de greutatea și nivelul de activitate al câinelui.

În concluzie, Akita Inu sunt caini cu o personalitate unică, care sunt iubiți pentru demnitatea, loialitatea și curajul lor. Cu toate acestea, proprietarii de caini trebuie să fie conștienți de temperamentul acestor caini și să îi socializeze corespunzător de la o vârstă fragedă pentru a asigura o relație de lungă durată cu ei.

Caini Rase de caini Rase De Caini De Paza Rase de caini mari

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Cainele Kangal: Istoria și caracteristicile rasei
Articolul următor
Cainele de Apa Portughez – Caracteristici, Personalitate si Ingrijire