LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

15 Nume de caini fete drăguțe

nume de caini fete

Cauti nume de caini fete pentru noua ta catelusa? Ti-am pregatit o lista scurta cu cele mai populare 15 nume de caini fete din 2022. Când vine vorba de numele noului tau cățel sau catelusa, stim ca presiunea este mare! Nu numai că trebuie să alegi un nume care să îi surprindă personalitatea catelusei și să îi fie ușor să-l învețe și să-l înțeleagă, dar întreaga ta familie trebuie să fie de acord cu aceasta – care este probabil cea mai complicată parte a procesului.

Iată sfaturile noastre: Luați în considerare numele cu una sau două silabe și care contin consoane dure. Evitați numele care sună ca niste comenzi, cum ar fi „stai” și „sezi”; și nu-i pune cainelui tau un nume care sună ca al unui membru al familiei, precum John și Lex.

Încă te gândești la numele perfect pentru catelusa ta? Consultați aceste nume de caini fete, care sigur se vor potrivi cu orice caine – și mențineți totodata si membrii familiei fericiți.

Primele 10 nume de caini fete pentru catelusa ta

Annie

Chiar dacă câinele tău tinde mai mult spre Annie Oakley sălbatică decât dulcea Mică Orfană Annie – sau invers – acest nume tradițional se potriveste pentru tot felul de caini, mari și mici, cu o larga gamă de personalități.

Bella

Bella inseamna „frumos” în italiană, Bella este numele perfect pentru o catelusa eleganta, ladylike și cu totul rafinata. Sau, cel puțin, asta iti vei spune când ta Bella este plina de noroi si se sterge de covor.

Coco

De ce să nu combinați cele două lucruri preferate – cainele și ciocolata – și sa va numiti cainele Coco? (Doar asigurați-vă că va țineți câinele Coco departe de ciocolata.) Indiferent dacă alegi să-l numesti Coco sau Cacao, acest nume de caini mult îndrăgit este super dulce.

Daisy

Dacă cainele tau este o fata fericită, veselă, ce floare mai bună să o reprezinte decât o Daisy (margareta) însorită? Acest nume de caini cu tematică florală se află în top 10 nume de caini fete din American Kennel Club, așa că, dacă doriți să mergeți pe calea bătută, luați în considerare si alte nume florale, precum Lilly sau Rose.

Lady

Numele clasic chintesențial pentru un caine de sex feminin, Lady a fost o alegere populară de generații. Spunem, uitati totul și lăsați-o pe Lady să se accesorizeze cu un guler ultra-feminin, roz sau o bandană!

Lucy

Indiferent dacă va inspirati din clasicul serial de televiziune O iubesc pe Lucy sau ii faci un omagiu războinicei tale preferate ( Lucy Lawless din Xena: Prințesa războinică), Lucy este un nume potrivit pentru o catelusa jucausa.

Minnie

Nu, acest nume nu este doar pentru șoarecii faimoși – este unul dintre numele de caini fete din American Kennel Club. Funcționează ca un nume descriptiv foarte evident pentru un caine minuscul sau – dacă vrei sa fii ironic – un nume amuzant pentru un caine de talie mare.

Coffee

Alegerea clară pentru un caine de culoare brună – sau doar un caine extrem de energic – Mocha este o alternativă interesantă pentru nume de caini mai populare, inspirat din produse alimentare, precum Cocos sau Cookie. În plus, cine nu vrea o amintire constantă a unei delicioase cafele mocha care alearga în jurul casei lor?

Molly

Molly a fost păpușa ta preferată American Girl, iar filmul tău preferat a fost 16 Lumânări, deci are sens să-ti numești catelusa Molly. Varianta engleză pentru Mary, Molly a aparut în mod constant în top 10 nume de caini fete din Clubul American Kennel.

Peanut

Potivit pentru cainele care este la fel de drăguț ca o arahida sau cainele cu o obsesie nesănătoasă pentru untul de arahide – sau ambele! Si mai potrivit pentru un caine care are culoarea untului de arahide.

Inca 5 nume de caini fete de unde sa alegi

Princess

Un alt nume clasic pentru un caine de sex feminin, s-ar putea crede că Princess este perfect pentru un câine dulce, rafinat, asemănător cu o domnisoara. În realitate, Princess se potriveste pentru orice catelusa.

Sadie

Vrei să-i dai catelusei tale un nume regal fără să o numești după un membru al familiei regale? Luați în considerare numele Sadie. Este varianta comună pentru Sarah, care înseamnă „prințesă” în ebraică.

Scout

Literatura este întotdeauna o sursă minunată pentru nume de caini fete și romanul clasic Să ucizi o pasăre cântătoare nu este diferit. De ce să nu-ți numesti catelusa Scout? Vei ajunge să te lauzi cu privire la originea numelui cainelui tău și acesta va arăta mai adorabil într-o bandă de Girl Scout.

Winnie

Știți originea numelui Winnie? Nu, nu este ursul iubit – Winnie este o poreclă a călugărului Gwendolyn.

Zoe – cel mai potrivit nume de caini fete din lista noastra

Două silabe? Verificat. Consoane dure? Verificat. Foarte adorabil? Verificat. Zoe poate să nu fie un nume de caini clasic, dar verifică toate casetele pentru ușurința învățării și dragalaseniei. În plus, este total unic. Câți caini pe nume Zoe ați întâlnit în parcul de câini în ultima vreme?

Inca nu esti convins ce nume sa-i dai catelusei tale? Vezi articolul Top 100 nume de caini

Caini Nume de Caini

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Top 10 nume de caini masculi
Articolul următor
Scottish Fold