LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Mancare Pentru Caini – Hrana Uscata

Mancare pentru caini

Hrana este extrem de importata pentru sanatatea acestuia, o alimentatie corespunzatoare poate tine patrupedul departe de vizitele la medicul veterinar (cu exceptia perioadelor de vaccinare și deparazitare).
De multe ori, din varii motive, majoritatea posesorilor de caini dau acestora hrana gatita fara a lua in calcul faptul ca organismul animalutelor difera de cel al oamenilor.

Hrana uscata

Crochetele, sunt cele mai indicate in alimentatia cainelui, acestea pot asigura dentitia acestora cat si o digestie echilibrata. Evident ca si hrana uscata poate crea probleme daca nu este aleasa corect.

Hrana uscata se gaseste sub mai multe categorii de calitate:

1. Economic

Crochetele de tip Economic au la baza unui pret mic, o calitate pe masura. Materia prima folosita in acest tip de categorie provine din resturi animale (pene, ghiare), fara o valoare nutritiva semnificativa iar valorile de vitamine si minerale sunt foarte mici. De multe ori crochetele contin coloranti si conservanti „neprietenosi” Hrana economica are in completarea compozitiei sale si ingrediente lipsite de valoare nutritiva, pentru a reduce costul de productie. Pretul acestui tip de produs variaza intre 2,50 si 9 Lei pe kg.

mancare pentru caini economic

2. Premium

Hrana Premium are o calitate medie, materia prima folosita fiind din resturi de abator ( zgarciuri, oase ) si creale. Ca si valoare nutritiva, hrana din categoria Premium este acceptabila. Chiar daca produsul are un procent de proteina generos, trebuie luat in calcul lin ce este extrasa acea proteina. Si hrana Premium poate contine coloranti, conservanti sau chiar aromati. Pretul poate varia intre 10 si 18 Lei pe kg.

mancare pentru caini premium
Click aici – mancare pentru caini premium – Winner Plus Premium

3. Super Premium

La hrana Super Premium, aspectele sunt mai concrete. In mod normal, materia prima provine din ingrediente similare consumului uman, hrana este mai consistenta si mai bogata in vitamine si minerale. Cele mai sigure produse Super Premium sunt cele fabricate in Germania, tara cu reglementari foarte stricte si concrete privind calitatea produselor. Categoria Super Premium este una care fereste cainele de problemele medicale dar asta depinde de producatorul hranei. De multe ori in categoria Super Premium nu pretul reflecta calitatea (puteti gasi un Super Premium foarte bun la pret de Premium), nu tot ce este popular si scump este si bun pentru sanatatea cainelui, multe produse au potentiatori de gust si arome, pentru a indemna olfactiv, cainele sa manance. Acestea se pot identifica usor datorita mirosului aparent placut de mancare dar foarte intepator ce patrunde pana in sinus. O hrana Super Premium naturala, are miros obisnuit de mancare, crocheta isi poate schimba culoarea la o zi sau doua dupa deschiderea sacului. Deasemenea, conservantii sunt un factor nociv, singurul conservant care nu dauneaza este Extractul de Trocoferol un antioxidant ntural. Pretul variaza intre 12 si 25 Lei pe kg.

mancare pentru caini super premium
Click aici – mancare pentru caini super premium – Winner Plus Super Premium
Click aici – mancare pentru pisici super premium – Winner Plus Cat Super Premium

4. Holistic

winner plus holistic

Termenul „holistic” a fost generat din cuvântul grecesc – όλος – al cărui semnificație înseamnă „totalitate.” Scopul medicinei holistice este acela de a realiza bunastarea la nivel mondial , din corectitudinea echilibrului psiho / fizic, obținut, prin acționarea într-o manieră sinergică și concentrata asupra tuturor simptomelor unei indispozitii ce nu sunt suprimate, dar vindecate în mod natural. Ceea ce se numește „simptom” este un semnal prin care organismul se manifestă atunci când funcțiile sale încetează de a îndeplini în mod corespunzător activitățile sale rezultand stări neechilibrate, ce transmite o stare de indispoziție.De aceea, abordarea holistică intervine pe fiecare funcție a organismului cu un efect sinergetic și in același timp, restaurand fiecare sarcina în mod corespunzător și reconstruind echilibrul adecvat al corpului ce are nevoie să trăiască sănătos.
Conceptul Holitic reprezinta o gamă de produse inovatoare ce asigura o alimentare naturala si corecta, extrem de completa și ușor de digerat. Produsele din categoria Holistic sunt alimente preparate în conformitate cu filozofia „hrănire conform naturii”, ce sunt atent selectionate si planificate în mod corespunzător pentru a asigura bunăstarea și vitalitatea problemelor de origine animala. Nutriția monoproteica ce este ideala pentru întreținere sau ca un aliment „curativ” impotriva simptomelor de stare generala de rau, concepute si formulate pentru a satisface nevoile nutriționale speciale ale câinelui în fiecare fază a vieții sale. In generar produsele din categoria Holistic contin pe langa ingredientele de baza atent selectionate si alte ingrediente cum ar fi diverse ierburi si plante, fructe si legume care ajuta la intarirea sistemului imunitar, evitarea conditiilor de disconfort, incetinirea ritmului de imbatranire. Pretul variaza intre 22 si 29 Lei pe kg.

Click aici – mancare pentru caini Holistica – Winner Plus Holistic

Sfat !
Pentru a recunoaste un produs de calitate, urmariti daca producatorul are certificari sau garantii de calitate recunoscute international, ca cele de mai jos.

HACCPgmpiso

Sursa articolului www.winner-plus.ro

Hrana pentru Caini

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Cum sa alegi o hrana sanatoasa pentru cainele tau?
Articolul următor
Nume de baieti, originea numelor de baieti in 2016