LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

9 Motive Sa Fii Un Iubitor De Animale Nesimtit !

iStock 000017926501Small 1 - 9 Motive Sa Fii Un Iubitor De Animale Nesimtit !
 1. Vai, dar cum sa strang EU rahatul cainelui meu? E scarbos!

  Da’ bravo ma, tu ce credeai? Ca un caine CACA CURCUBEU? E mizeria cainelui tau deci e responsabilitatea ta, asa ca lasa scarboseniile si STRANGE RAHATUL!
  Daca iti iubesti cainele si iti place sa va plimbati impreuna atunci sa iti placa sa strangi si mizeria dupa el.

 2. 9 Motive Sa Fii Un Iubitor De Animale Nesimtit !

 3. Oricum, nu ma vede nimeni!

  Esti nesimtit, si te vede toata lumea, asa cum te-am vazut eu sigur te-au mai vazut si altii si parerea noastra despre tine este aceeasi. Esti un nesimtit iresponsabil, si nu ar trebui sa ai caine.

 4. Mi-am uitat punga acasa!

  Dar cainele de ce nu l-ai uitat? Nu-i nimic, gasesti pungi in fiecare magazin si nu sunt scumpe! Sau poti sa ceri altui iubitor de animale din jur, sigur are mai multe pungi la el. Asta in cazul in care nu e si el tot un NESIMTIT ca tine.

 5. Dar dupa maidanezi oricum nu strange nimeni!

  Halal scuza, tu meriti sa-ti trimit toti boschetarii sa-si faca nevoile la tine in sufragerie! Si ca sa stii si tu maidanezii nu isi fac niciodata nevoile pe trotuar, sunt mai educati decat cainele tau!

 6. Rahatul cainelui meu este INGRASAMANT pentru sol si este BIODEGRADABIL.

  Te inseli! Mizeria cainelui nu este ingrasamant pentru sol si se degradeaza foarte greu, in plus mai este si toxica pentru mediul inconjurator, polueaza apa deoarece contine mult fosfor si nitrogen si mai contine si multe alte bacterii daunatoare.

 7. Strang cei de la primarie, sau sigur este cineva care strange rahatul de caine!

  De fapt nu strange nimeni de la primarie rahatul de caine, dar ar trebui sa suni acolo si sa se propui un astfel de program. Ba mai mult, sa va oferiti TU si ceilalti ca tine sa le platiti salariile celor care se vor ocupa de aceasta treaba.

 8. Oricum nu e ILEGAL daca nu strang rahatul cainelui meu.

  Iar te inseli, este ilegal sa nu strangi mizeria lasata de cainele tau. Nu doar ca este o dovada de nesimtire dar esti pasibil si de o amenda destul de mare. Chiar ar trebui sa ti se ia si cainele pentru ca nu-l meriti!

 9. Toti fac asa, eu de ce sa strang mizeria cainelui MEU!

  Ai auzit de exemplu personal? Nu mai fi nesimtit si fa ceea ce trebuie. Sunt sigur ca pe cei care nu numai ca strang rahatii cainilor lor, dar mai strang si alti RAHATI ORFANI de pe trotuar sau din parc, nu-i vezi. Ia exemplu de la ei si fii responsabil!

 10. Mi-e RUSINE sa strang rahatul cainelui meu, daca ma vede cineva?

  Daca te vede cineva, o sa aiba o parere buna despre tine, dai dovada de responsabilitate si asta e un lucru de apreciat. Si in plus e cainele tau, proprietatea ta, si rahatul cainelui tau e tot proprietatea ta. Deci responsabilitatea de a avea grija de el iti revine tie, ASUMA-TI-O!

Viață cu câini

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Strange Mizeria Dupa Cainele Tau!
Articolul următor
Faceti Cunostinta Cu Terrier-ul Jimmy Choo