LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

7 metode usoare de a scapa de mirosul de caine din casa

scapa de mirosul de caine din casa ta

Scăpați de mirosul de caine din casă urmărind pașii de mai jos.

Casa voastră nu trebuie să miroasă urât, vă prezentam câteva metode de a scăpa de mirosul de caine din casa voastră.

Tu locuiești împreună cu câinele tău, așa că poate te-ai obișnuit cu mirosul lui, poate ca nu. Dar un lucru e sigur, oaspeții tăi cu siguranță simt mirosul specific de câine. Iată câteva metode prin care poți masca mirosul câinelui, astfel încât casa ta dar și câinele tău să miroasă mai frumos.

7 metode ușoare de a elimina mirosul de caine din casa ta

  1. Baie regulat

Primul pas pentru a avea un câine mai curat și a elimina mirosul urât din casa este să-i faci baie câinelui tău regulat. Se recomandă să-i faci baie o dată la 2 săptămâni, cu un șampon special pentru câini. Puteți să folosiți chiar și un șampon pentru copii. Dacă simțiți că patrupedul dumneavoastră are nevoie de baie mai des, cum ar fi, după alergare sau după o zi de plajă, șamponul pentru curățare uscată este o opțiune excelentă. Pulverizați câinele cu acesta și frecați bine pana îi intra în piele. Astfel veți reuși să scăpați de mirosul de caine din casă.

  1. Uleiul de levănțică

Cele mai multe parfumuri și soluții nu sunt sigure pentru câinele tău, dar din fericire uleiul de levănțică este. Frecați-l pe blană până intra în piele, puneți-l pe așternutul lui sau prin casă. Nu numai că va păstra un miros proaspăt dar, acesta va ajuta, de asemenea, să țină puricii și căpușele la distanță.

Baie regulat și uleiul de levănțică sunt 2 metode bune de a scăpa de mirosul urât din casă, citiți în continuare și alte metode la fel de eficiente

  1. Igiena orală

La fel ca și oamenii, câinii necesită igienă orală în mod constant, pentru a-și menține dantura sănătoasă și o stare generală bună. Chiar dacă nu toți câinii au respirația urât mirositoare, lipsa igienei orale poate crea alte probleme de sănătate care se adaugă la mirosul urât al câinelui. Evitați astfel de probleme prin periaj dentar zilnic. Oferă-i câinelui să mănânce doar mâncare sănătoasă pe bază de carne și dă-i jucării de ronțăit din cauciuc sau nailon. Puteți găsi un kit dentar pentru câini la orice Petshop.

  1. Controlați urechile câinelui

Adesea mirosul groaznic de câine poate fi derivat dintr-o problemă mai gravă situată în urechile câinelui. Dacă simțiți un miros urât și câinele tău pare a avea o mâncărime, prezintă zgârieturi sau acordă mai multă atenție urechilor decât în mod normal, poate avea o infecție. În timp ce există moduri de a curăța urechile câinelui acasă, vă sfătuim să faceți o programare la medicul veterinar pentru a vedea dacă problema este gravă. Veterinarul vă poate oferi, de asemenea, o curățare adecvată a urechilor câinelui.

Încă 3 metode de a elimina mirosul de câine din casa ta

  1. Culcușul câinelui

O modalitate foarte bună de a păstra mirosul de caine cat mai puțin evident, este de a începe cu patul lui. Achiziționați un pat cu un cuvertură detașabilă, pe care sa o spălați o dată pe săptămână. Aspirați locul în care se află patul câinelui la fiecare două zile. Nu uita să aspiri constant și celelalte locuri pe care câinele dumneavoastră le frecventează.

  1. Gulerul câinelui să fie curat

Gulerul câinelui tău poate fi sursa necunoscută a mirosului urât. Dacă nu ați spălat sau înlocuit gulerul câinelui niciodată, acum e șansa dumneavoastră. Având în vedere că cele mai multe gulere nu rezistă la o spălare în mașina de spălat, acestea se spală la mână cu ajutorul unui șampon special pentru câini sau folosind un șampon pentru copii. Frecați bine gulerul cu șampon, apoi lăsați-l în apa calda timp de 10-15 minute, după care îl clătiți și îl puneți la uscat.

  1. Purificator de aer

Credeți sau nu, există purificatoare de aer create special pentru aceia dintre noi care avem animale de companie. Aceste purificatoare specializate vin în ajutor captând părul de animale și purificând aerul din casa ta. Nu numai că vor reduce alergenii, dar, de asemenea, elimină mirosul urât al cainelui din încăpere.

Sanatate

Comentarii

  • Adelina ,

    Pe bune? Baie saptamanal? Cred ca ar trebui sa va documentati mai bine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Puternicul Mastiff Tibetan, Caine Sau Leu?
Articolul următor
Nume de motani populare in 2020