LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

[vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hrană uscată pentru câini

Există multe orientări pentru o hrană uscată pentru câini sănătoasă, echilibrată și există pe piață multe sortimente de hrană. Mulți stăpâni de câini se confruntă cu întrebarea inevitabilă care este hrana potrivită pentru câinele lor de companie.

Atunci când alegeți o hrană, trebuie să aveți câteva lucruri în vedere. De exemplu, trebuie să se garanteze întotdeauna un aport adecvat de vitamine și minerale pentru a preveni eventualele simptome carențare. De asemenea, este necesar pentru sănătatea câinelui dvs. ca cerințele sale energetice zilnice să fie îndeplinite.

Ce este hrana uscată pentru câini?

Hrana uscată pentru câini, naturală , este o componentă fundamentală din viața câinelui tău. E concepută astfel încât prietenul tău cu patru picioare să se hrănească într-un mod sănătos și variat.

Spre deosebire de un aliment natural umed sau semi-umed, hrana uscată pentru câini garantează o conservare excelentă și în același timp, un aport corect de nutrienți. Asigurând astfel câinelui tău o masă gustoasă în fiecare zi cu cantitatea potrivită de nutrienți și vitamine.

Este esențial să știți cum să alegeți hrana uscată potrivită pentru câinele dvs.

Hrana se alege în funcție de vârsta câinelui, de mărimea și activitatea acestuia.

Hrana uscată Junior sau hrana uscată Puppy (cățeluș), de exemplu, va fi destinată doar cățelușilor (deoarece este bogată în calciu, vitamine și proteine) sau pentru femelele gestante și care alăptează.

Hrana de tip Performance, pe de altă parte, deosebit de bogată în proteine, este potrivită pentru câinii foarte activi. In timp ce hrana uscată de tip Light sau Senior este specifică câinilor în vârstă, supraponderali sau cu nevoi dietetice mai complexe.

Toate produsele alimentare uscate puse la vânzare în magazinul nostru sunt 100% naturale și de cea mai bună calitate. Materiile prime naturale sunt strict selectate și provin din ferme agricole neintensive și eco-durabile. Pentru a oferi întotdeauna o hrană uscată pentru câini care sa fie hrănitoare, sănătoasă, digerabilă (de asemenea, fără gluten) și incredibil de gustoasă, care să-ți facă prietenul cu patru picioare fericit și mulțumit.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]