LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei
/

Găsește hrana potrivită.


Nutriția joacă un rol imens în a ne ajuta câinii să fie sănătoși și fericiți. De la vârstă, până la rasă și mărime, câinii au nevoi dietetice diferite, dar cunoscând care hrană i se potrivește cel mai bine, din sutele de sortimente, poate fi confuz pentru noi. Aplicația noastră pentru hrană de câini este un chestionar ușor și distractiv cu scopul de a vă ajuta să descoperiți ce hrană i se potrivește câinele dvs. Să începem cu o întrebare ușoară ...
Începe
Câinele tău e mascul sau femelă?
Question Image
Sfat: femelele sterilizate sunt mai predispuse să ia în greutate decât masculii.
Ce rasă e câinele tău?
Question Image
Câinele dvs. este unic, dar știind dacă este rasă pură sau mixtă ne ajută să îți recomandăm o dietă care să răspundă nevoilor sale nutriționale unice.
Ce vârstă are câinele tău?
Question Image
Puii, adulții și câinii seniori au nevoi nutriționale semnificativ diferite. Este important să fie hrăniți cu hrana potrivită pentru stadiul lor de viață, pentru a avea o stare fizică bună și să-și mențină sănătatea.
Cât de activ este câinele tău?
Question Image
Când vine vorba de nutriție, un câine cu un nivel ridicat de activitate are nevoie de mai multe calorii decât un câine căruia îi place să se relaxeze.
Are vreo problemă medicală?
Question Image
Alegeți dintre opțiunile de mai jos
Ce siluetă îl reprezintă cel mai bine?
Question Image
Cunoașterea greutății actuale a câinelui dvs. ajută la determinarea porției potrivite de hrană pentru animalul dvs. de companie. O dietă echilibrată și exerciții fizice regulate vă pot menține cel mai bun prieten într-o formă ideală.
Vezi rezultatele
**Ne place această aplicație și credem că și câinele tău o va îndrăgi, dar nu înlocuiește sfatul unui medic veterinar profesionist. Informațiile pe care le oferim nu trebuie utilizate ca sfaturi medicale. De asemenea, recomandările noastre nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni vreo boală.