LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

Fitmin

Afișez 1 - 12 din 57 de rezultate

Fitmin este un brand tradițional de hrană pentru animale, situat în Cehia, la poalele Munților Vultur, unde produc cu respect pentru natură și dragoste pentru animale:

  • hrană pentru câini, pisici, cai și rozătoare,
  • hrană complementară pentru câini,
  • și delicii naturale pentru câini , pisici și cai .

Dar Fitmin nu este doar un brand pentru animale, este o familie!

Fitmin logo

De ce este Fitmin unic?

Viziunea fondatorului Fitmin, Zdenek Štěpánek, a fost să vină mereu cu ceva nou pentru o viață sănătoasă și fericită a animalului de companie și a proprietarului său și să nu renunțe niciodată la acest principiu. Am reușit să facem acest lucru în mod constant de-a lungul anilor. Suntem mândri în special de tehnologia unică de adăugare a cărnii proaspete de înaltă calitate în procesul de producție a hranei uscate, pe care am lansat-o în 2010, ca fiind prima din țara noastră.

„Fitmin este primul brand ceh și unul dintre primii din Europa care a început să folosească carne cu adevărat proaspătă, cu un conținut original de umiditate de 70% în producția de crochete pentru animale de companie.”

Datorită acestui fapt, crochetele noastre au un gust excelent, pe care chiar și proprietarii de animale de companie foarte pretențioase îl vor aprecia.

Nutrienții rămân la o calitate superioară și nu sunt distruși de temperaturile ridicate, ca în cazul în care carnea este mai întâi procesată în făină și abia apoi în crochete.

Despre produsele noastre

Noi înșine suntem crescători, așa că știm că este necesar să abordăm alimentația fiecărui animal în mod individual.

Am conceput liniile individuale de hrană uscată pentru animale, Fitmin, astfel încât să putem oferi o hrană gustoasă, care să răspundă nevoilor unui anumit animal de companie în fiecare moment al vieții sale.