LUNI – VINERI: 8:00 – 18:00

Coș de cumpărături
0,00 lei

Pentru că ne apreciem clienții, ne dorim să îi recompensăm în mod constant prin intermediul programului nostru de loialitate Prieteni pe Viață, ori de câte ori cumpără produse din magazinul nostru online www.inlesa.ro.

 

PROGRAMUL PRIETENI PE VIAȚĂ

 1. Acești termeni și condiții se aplică fiecărui client care este membru al programului Prieteni pe Viață.
 2. Numai persoanele fizice rezidente în România pot fi membri Prieteni pe Viață. Calitatea de membru al programului nu poate fi deținută în comun.
 3. În lesă poate refuza orice cerere de aderare la discreția sa absolută.
 4. Prin completarea unui formular de înscriere; prin acordarea verbală a participării la program în calitate de membru Prieteni pe Viață; sau solicitând un beneficiu sau o recompensă în cadrul Programului, o persoană va fi considerată ca a acceptat acești Termeni și Condiții (modificați periodic) și că a fost de acord să îi respecte.
 5. ÎNȘTIINȚARE COLECTARE DATE PERSONALE: În lesă (sau agenții care acționează în numele său) colectează informații personale de la membrii Preteni pe Viață pentru a administra Programul, pentru a contabiliza în mod corespunzător punctele acumulate și alte beneficii și pentru marketingul direct. Dacă nu sunt furnizate informații personale, este posibil ca clienții să nu primească toate beneficiile și recompensele programului (și, în unele cazuri, clienții pot să nu fie eligibili să participe la program). Informațiile personale pot fi oferite furnizorilor de servicii de livrare, producătorilor, furnizorilor, distribuitorilor, agențiilor de marketing și comunicații, analiștilor de date și furnizorilor de servicii IT. Politica de confidențialitate a Programului Prieteni pe Viață, disponibilă la inlesa.co/politica-de-confidentialitate/, include informații despre modul în care un membru Prieteni pe Viață poate accesa și edita informațiile sale personale sau poate depune o plângere cu privire la confidențialitate.
 6. Completând un formular de înscriere sau oferind consimțământul verbal pentru a participa la program ca membru Prieteni pe Viață, o persoană acceptă ca În lesă (și agenții și contractanții săi) să utilizeze și să dezvăluie informațiile lor personale în scopul comercializării directe a bunurilor și serviciilor. Comunicările de marketing directe pot fi făcute prin e-mail, SMS, notificări push, social media sau prin poștă obișnuită. Un membru Prieteni pe Viață poate „renunța” la comunicările de marketing direct în orice moment, contactând în lesă la (0764) 482 654 sau prin e-mail: [email protected]

SISTEMUL DE PUNCTE

 1. Membrii Prieteni pe Viață vor acumula puncte doar la achiziționarea de bunuri și servicii de la mărcile și furnizorii participanți pe www.inlesa.ro și de la partenerii comerciali În Lesă (participând la Program din când în când). Punctele pot fi acumulate numai la achiziționarea de bunuri și servicii la companiile participante pe magazinul online În lesă; și la achiziționarea de bunuri și servicii de la partenerii comerciali ai În lesă (participând din când în când la program).
 2. Punctele nu sunt transferabile și nu au nicio valoare în numerar sau monetară.
 3. Punctele sunt calculate la prețul de cumpărare al achizițiilor eligibile.
 4. Există 3 niveluri în program: „Silver”, „Gold” și „Platinum”. Membrii Prieteni pe Viață sunt eligibili să avanseze în funcție de achizițiile lor eligibile (în conformitate cu tabelul de mai jos). Un membru „Silver” va primi zece (10) puncte la fiecare 5 lei cheltuiți; unui membru „Gold” i se vor acorda douăsprezece (12) puncte la fiecare 5 lei cheltuiți; și unui membru „Platinum” i se vor acorda paisprezece (14) puncte la fiecare 5 lei cheltuiți pentru produse sau servicii eligibile pe inlesa.ro. Punctele expiră la 365 de zile de la data la care au fost acordate. Punctele nu pot fi revendicate retrospectiv.
 5. Punctele Prieteni pe Viață sunt disponibile numai pentru tranzacțiile efectuate la magazinul nostru online inlesa.ro.
Statut Membru Silver Gold Platinum
Puncte câstigate la fiecare 5 lei cheltuiți 10 12 14
Cheltuieli pe an 5 – 2750 lei 2751 – 5500 lei Peste 5500 lei
Punctele sunt valabile 365 zile 365 zile 365 zile
 1. Atunci când un membru Prieteni pe Viață obține o rambursare pentru cheltuielile făcute anterior (de exemplu, pentru bunuri sau servicii returnate), punctele acumulate anterior pentru acea achiziție vor fi anulate.
 2. În lesă poate ajusta soldul de puncte al membrilor Prieteni pe Viață în cazul unei acumulări incorecte (indiferent dacă se datorează sau nu erorii În Lesă).

 

PROGRAMUL DE HRĂNIRE FRECVENTĂ

 1. Membrii Prieteni pe Viață sunt eligibili să participe la programul de Hrănire Frecventă. Atunci când un membru achiziționează orice hrană pentru câini sau pisici (cu excepția mâncărurilor, alimentelor proaspete / congelate și dietelor veterinare) a oricărei mărci de hrană pentru câini sau pisici participante prin magazinul online În lesă, membru va primi % reducere la prețul complet achiziționarea hranei pentru câini sau pisici în următoarea lună calendaristică. De exemplu, dacă un membru Prieteni pe Viață cumpără mâncare pentru câini sau pisici în iulie, acel membru are dreptul să primească 10% reducere la orice mâncare pentru câini sau pisici în august. Oferta de 10% poate fi valorificată de mai multe ori în luna de valorificare. Achizițiile care se califică trebuie să fie pe hrană pentru câini sau pisici, fie uscată, fie umedă.
 2. Un membru Prieteni pe Viață trebuie să cumpere alimente în luni consecutive pentru a se califica pentru reducerea de 10%. Dacă membrul Prieteni pe Viață nu face cumpărături în luna calendaristică consecutivă, reducerea de 10% va expira. Reducerea de 10% nu este valabilă împreună cu orice altă ofertă. Se va aplica cea mai bună ofertă la momentul tranzacției.

 

VOUCHERE DE LOIALITATE ȘI ALTE BENEFICII

 1. Când un membru Prieteni pe Viață acumulează 6.000 de puncte, acel membru va primi un credit în valoare de 50 lei. Creditul de loialitate expiră după o perioadă de 8 săptămâni de la data la care a fost emis. Creditul poate fi folosit pentru a achiziționa produse și servicii eligibile în magazinul nostru online. Creditul trebuie folosit integral într-o singură tranzacție.
 2. Creditul poate fi răscumpărat numai de către Membru Prieteni pe Viață. Nu poate fi transferat și nu pot fi răscumpărat în numerar (sau altă valoare). Creditul de loialitate nu pot fi răscumpărat pentru comenzile cu livrare repetate.
 3. În Lesă poate pune la dispoziție membrilor Prieteni pe Viață alte beneficii și recompense din când în când (fie în general, fie în mod specific pentru anumite categorii ale Programului). Beneficiile și recompensele disponibile pentru membrii Prieteni pe Viață din când în când vor fi specificate pe site-ul www.inlesa.ro. Astfel de beneficii și recompense pot fi retrase, modificate sau înlocuite din când în când. Cu excepția cazului în care se specifică altfel, beneficiile și recompensele nu sunt transferabile și nu pot fi răscumpărate în numerar. Beneficiile și recompensele nu pot fi utilizate împreună cu nicio altă ofertă sau în același timp cu alte beneficii din program.
 4. Membrii Prieteni pe Viață pot avea, de asemenea, posibilitatea de a primi oferte, reduceri speciale și de a participa la concursuri („Oferte”). Ofertele sunt supuse unor termeni și condiții suplimentare, ale căror detalii vor fi disponibile în momentul fiecărei oferte. Ofertele pot fi comunicate prin e-mail, SMS, notificări push, social media sau postare obișnuită.
 5. Reducerile puse la dispoziție pentru membrii Prieteni pe Viață din când în când se aplică numai articolelor cu preț complet vândute pe www.inlesa.ro și nu sunt disponibile împreună cu nicio altă ofertă, cu excepția cazului în care se specifică altfel.
 6. În lesă poate pune la dispoziția anumitor membri Prieteni pe Viață beneficii și recompense suplimentare. Membrii Prieteni pe Viață Plus se acordă prin invitație de la În lesă (la discreția sa absolută). Membrii Prieteni pe Viață Plus vor avea dreptul să primească o reducere de 5% la toate achizițiile eligibile de hrană uscată super premium pentru câini sau hrană uscată pentru pisici de la mărcile participante (în plus față de alocarea punctului bonus al patrulea sac în conformitate cu condițiile programului de Hrănire Frecventă). Oferta nu este valabilă împreună cu orice altă ofertă online. Beneficiile și recompensele pentru membrii Prieteni pe Viață Plus pot fi retrase, modificate sau înlocuite din când în când.

 

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

 1. Fiecare membru Prieteni pe Viață trebuie să furnizeze o adresă de e-mail sau un număr de telefon valid pentru a participa la program. Cu toate acestea, un membru Prieteni pe Viață poate „renunța” la comunicările de marketing direct în orice moment, contactând În lesă folosind datele de contact de mai jos.
 2. Un membru Prieteni pe Viață își poate anula calitatea de membru în orice moment printr-o notificare către În lesă la datele de contact de mai jos. În caz de anulare, toate punctele acumulate, credit de loialitate și alte beneficii și recompense vor fi anulate și pierdute automat.
 3. Orice nerespectare de către un membru Friends For Life la acești termeni și condiții poate duce la încetarea calității de membru al unui membru Friends For Life la program și la anularea automată și confiscarea punctelor acumulate, a dolarilor de loialitate și a altor beneficii și recompense.
 4. În lesă poate termina Programul în orice moment. În cazul încetării programului, În lesă va notifica membrii Prieteni pe Viață despre încetarea programului. Toate punctele acumulate, creditul de loialitate și alte beneficii și recompense trebuie rambursate în termen de 8 săptămâni de la data încetării. Toate punctele acumulate, creditul de loialitate și alte beneficii și recompense care nu sunt răscumpărate vor fi pierdute.
 5. În lesă va depune eforturi rezonabile pentru a transmite notificări relevante pentru administrarea programului fiecărui membru Prieteni pe Viață, în conformitate cu preferințele sale de comunicare. Orice notificare va fi considerată a fi trimisă dacă este postată pe adresa de poștă sau pe e-mail la adresa de e-mail notificată ultima dată de către Membru. Fiecare membru Prieteni pe Viață este responsabil pentru informarea În lesă cu privire la orice modificare a detaliilor de contact sau a preferințelor de comunicare. În lesă nu va fi răspunzător pentru o neîndeplinire accidentală a livrării (sau nerespectarea) unei notificări.
 6. În lesă nu va fi răspunzător pentru nicio perturbare a Programului sau orice întârziere în furnizarea sau incapacitatea de a furniza vreunul dintre beneficiile Programului cauzate de circumstanțe care nu pot fi controlate de În lesă (inclusiv, dar fără a se limita la greve sau litigii, forțe ale naturii, inundații, vreme, indisponibilitatea trasportului, război sau tulburări civile).
 7. Toate întrebările cu privire la Program pot fi adresate pe www.inlesa.ro
 8. Orice discrepanță pretinsă în legătură cu punctele acumulate trebuie notificată în scris către În lesă, de către membrul Prieteni pe Viață, împreună cu o copie lizibilă a oricărei dovezi de cumpărare relevante (de exemplu, o factură fiscală). În caz de dispută, decizia În lesă va fi definitivă și obligatorie.
 9. În cea mai mare măsură permisă de lege, În lesă nu va fi răspunzătoare pentru nicio pierdere suferită de un membru Prieten pe Viață care apare în legătură cu apartenența la programul de loialitate. Nimic din acești Termeni și Condiții nu poate fi interpretat ca excludând, restricționând sau modificând aplicarea oricărei legislații care, prin lege, nu poate fi exclusă, restricționată sau modificată sau limitând drepturile oricărei persoane în temeiul Legii consumatorilor din România.
 10. Orice dispută cu privire la eligibilitatea de a participa la program; acumularea sau răscumpărarea punctelor; eligibilitatea pentru orice beneficiu sau recompensă; sau orice altă dispută care apare în legătură cu participarea unui membru Prieteni pe Viață la program va fi stabilită de În lesă la discreția sa unică și absolută.
 11. Acești Termeni și condiții pot fi modificați, retrași sau schimbați în orice moment de către În lesă fără a oferi un motiv, prin notificarea membrilor Prieteni pe Viață. Fără a limita orice alt mijloc de notificare, În lesă poate notifica o modificare a acestor termeni și condiții prin publicarea unei notificări pe site-ul www.inlesa.ro.

 

DETALII DE CONTACT

 1. Programul de loialitate Prieteni pe Viață este administrat de În lesă. În lesă poate fi contactat la:

Email: [email protected]

 

BENEFICII PE CATEGORII – TERMENI ȘI CONDIȚII

Spălare de câini gratuită

Această ofertă dă dreptul Membrului la o spălare gratuită pentru câini. Nu este valabilă împreună cu nicio altă ofertă. Nu poate fi schimbată în numerar și nu poate fi transferată sau schimbată cu altă ofertă. Disponibilă numai în saloanele de cosmetică canină partenere. Ofertă valabilă timp de 12 luni. Pentru mai multe informații, accesați https://www.inlesa.ro/servicii/spalare-caini/.

Voucher cadou pentru aniversarea membrului

Voucherul va deveni disponibil membrilor în ziua aniversării lor de la aderarea la programul Prieteni pe Viață. Voucherul este valabil 2 săptămâni de la data emiterii. Valabil pentru utilizare doar online pe www.inlesa.ro. Voucher-ul nu poate fi valorificat în numerar și nu poate fi transferat sau schimbat. Voucher-ul trebuie utilizat într-o singură tranzacție, nu poate fi împărțit.

Tăierea unghiilor gratuită pentru câini

Valabil pentru o singură utilizare, pentru un animal de companie, per membru. Nu poate fi transferat sau vândut. Voucherul nu poate fi utilizat împreună cu alte reduceri, promoții sau oferte. Voucherul este valabil pentru o programare la o tăiere profesională de unghii pentru animale de companie și programarile sunt esențiale, vă rugăm să sunați la nr. de telefon al cabinetului veterinar. A nu se utiliza pentru achiziționarea de produse, medicamente și / sau alimente. Valabil numai în clinicile veterinare partenere. Voucherul nu este rambursabil și nu poate fi răscumpărat în numerar sau credit. Vă rugăm să rețineți dacă este necesară sedarea animalului de companie, aceasta procedură va atrage o taxă suplimentară. Vorbiți cu echipa locală de veterinari, pentru mai multe informații. Ofertă valabilă timp de 12 luni.

Puncte duble pentru asigurarea animalelor de companie

Asigurarea pentru animale de companie este emisă de _________. Fiecare leu plătit pentru prime de asigurări primește un punct suplimentar Prieteni pe Viață. Punctele se acordă la încasarea banilor. În cazul în care o poliță anuală este anulată și prima (sau o parte din aceasta) este rambursată,valoarea punctelor corespunzătoare a sumei rambursate va fi eliminată din contul Prieteni pe viață. Ofertă valabilă timp de 12 luni.

Pentru mai multe informații, accesați https://www.inlesa.ro/servicii/asigurare-animale-companie/

*Această ofertă va fi disponibilă în curând

Verificarea gratuită a greutății și nutriției animalului de companie

Valabil pentru o singură utilizare, pentru un singur animal de companie, per membru. Nu poate fi transferat sau vândut. Voucher-ul nu poate fi utilizat împreună cu alte reduceri, promoții sau oferte. Voucher-ul este valabil pentru o evaluare a greutății și nutriției efectuată într-o clinică veterinară parteneră, iar programările sunt esențiale, vă rugăm să sunați la numărul de telefon al clinicii / cabinetului pentru programare. A nu se utiliza pentru achiziționarea de produse, medicamente și / sau alimente. Valabil numai în clinicile veterinare partenere. Voucher-ul nu este rambursabil și nu poate fi răscumpărat în numerar sau credit. Ofertă valabilă timp de 12 luni. Ofertă disponibilă exclusiv pentru membrii Gold și Platinum.

10% reducere la cazarea pentru animale de companie, pachete de cazare pentru animale de companie atât standard cât și de lux!

Membrii Prieteni pe Viață primesc o reducere de 10% din prețul recomandat pentru cazare pentru câini și pisici, pachete all inclusive pentru animale de companie, dresaj pentru câini sau cazări de lux pentru animale de companie la hotelurile pentru animale de companie partenere. Trebuie să fiu membru Gold sau Platinum al programului Prieteni pe Viață. În funcție de disponibilitatea partenerilor. Nu poate fi utilizat împreună cu nicio altă ofertă. Pentru a fi eligibil, contactați partenerul la telefon, fie online la https://www.inlesa.ro/servicii/beneficii-parteneri/. Nerambursabil, netransferabil și nu poate fi răscumpărat în numerar. Ofertă valabilă 12 luni.

Upgrade gratuit a pachetului de îngrijire pentru câini

A se utiliza la achiziționarea unui pachet de bază la preț întreg. Nu este valabil împreună cu nicio altă ofertă. Nu poate fi răscumpărat în numerar și nu poate fi transferat sau schimbat. Disponibil numai în saloanele de cosmetică canină partenere. Ofertă valabilă timp de 12 luni. Ofertă disponibilă exclusiv pentru membrii Gold și Platinum.

Vizitați https://www.inlesa.ro/servicii/saloane-cosmetica-canina/ pentru mai multe informații

Verificare dentară gratuită pentru câini

Valabil pentru o singură utilizare, pentru un singur animal de companie, per membru. Nu poate fi transferat sau vândut. Voucher-ul nu poate fi utilizat împreună cu alte reduceri, promoții sau oferte. Voucher-ul este valabil pentru evaluarea dentară efectuată de un medic veterinar calificat, iar rezervările sunt esențiale, vă rugăm să sunați la numarul de telefon al cabinetului veterinar partener. A nu se utiliza pentru achiziționarea de produse, medicamente și / sau alimente. Valabil numai în clinicile veterinare partenere. Voucher-ul nu este rambursabil și nu poate fi răscumpărat în numerar sau credit. Ofertă valabilă timp de 12 luni, disponibilă exclusiv pentru membrii Platinum Prieteni pe Viață.

 

Plăcuță / medalion cu nume pentru animale de companie gratuită

Voucher-ul poate fi utilizat pentru o singură plăcuță de identificare, gratuită, pentru animalele de companie. O singură utilizare pentru fiecare client. Nu este valabil împreună cu nicio altă ofertă. Nu poate fi răscumpărat pentru numerar și nu poate fi transferat sau schimbat. Ofertă disponibilă exclusiv pentru membrii Platinum Prieteni pe Viață. Pentru a valorifica acest voucher, accesați www.inlesa.ro.

Plimbare de câini gratuită

Voucher-ul poate fi folosit la o singură plimbare de câini. Ofertă supusă unor limite determinată de disponibilitatea personalului partener. O singură utilizare pentru fiecare client. Nu este valabil împreună cu nicio altă ofertă. Nu poate fi răscumpărat pentru numerar și nu poate fi transferat sau schimbat. Ofertă disponibilă exclusiv pentru membrii Prieteni pe Viață. Pentru a valorifica acest voucher, accesați www.inlesa.ro.