loader image

WhatsApp LUNI – VINERI: 8:00 – 18:00

Coș de cumpărături
0,00 lei
Winner Plus

Afișez 1–9 din 53 de rezultate

Winner-Plus-Pet-Food-logo

 

Fondată în 2003 de către Toni Testa, Winner Pet Food Solution a fost concepută ca o companie specializată, producând produse alimentare profesionale pentru câini în 2007, stabilindu-se printre cele mai importante companii din industria alimentară profesională. Hrana pentru animale de companie a cuprins Europa și întreaga lume, cu o rețea comercială de peste 30 de distribuitori, în mai mult de 25 de țări, de la Tenerife la Hong Kong.

Winner Plus Internațional este o companie cu o filosofie câștigătoare, întotdeauna gata să facă față pe piață cu produse inovatoare pentru sănătatea câinilor și pisicilor dumneavoastră.

Lucrăm în fiecare zi la îmbunătățirea produsului nostru, cum ar fi alimentația completă și complementară. Nu folosim conservanți, coloranți și arome chimice, distribuind o gamă de produse unice în felul lor.

Filozofia noastră este : “Hrănirea în funcție de natură”

• Nutriție • Sistem și Natură

Reprezintă purtătorul conceptului de bază al unui succes consolidat a multor ani;

Natural

Produse preparate profesionist, folosind materii prime, 100% naturale, selectate și formulate în așa fel încât să se obțină prospețimea și calitatea maximă, în conformitate cu standardul NEU-EN-ISO 9001/2008 fără a folosi conservanți, coloranți și substanțe chimice de aromatizare.

Nutriție

Cooperarea strânsă și continuă dintre laboratorul de cercetare și cele mai bune ferme din lume, oferă un produs avansat ce satisface nevoia consumatorului. Bunăstarea animalului apare din alimentația corespunzătoare a acestuia, iar pentru acest lucru în produsele Winner Plus nu sunt prezente nici măcar urme de ouă, surse de alergeni, OMG, soia sau grâu. Toate acestea garantează calitatea unui produs sănătos, echilibrat, ușor de digerat și hipoalergenic.

Sistem

Un sistem nutrițional sănătos și perfect, care vine în întâmpinarea nevoilor câinilor și pisicilor de orice rasă, mărime și vârstă. Calitatea materiilor prime este controlată de aceleași standarde folosite pentru om, de asemenea, certificarea GMP-PET-FOOD stabilește condițiile necesare pentru a asigura cea mai bună calitate a produselor alimentare. Întregul proces de producție este supus în mod constant unor controale stricte. Materia prima este identificată și selectată pe baza unor criterii stabilite de companie pentru a fi transformată ulterior, în conformitate cu standardul GMP Germania + – DIN EN ISO 9001: sistemul de calitate 2008 – HACC -system.
Fiind un sistem responsabil, fiecare produs Winner Plus, este prevăzut cu cel mai mare respect pentru mediul înconjurător, prin utilizarea surselor de energie regenerabilă. De asemenea, etica de afaceri interzice utilizarea testelor pe animale în fiecare etapă de producție, prin clasificarea produsului ca “Cruelty Free”.

Produsele noastre sunt excelente din toate privințele, dar în special în ceea ce privește ingredientele și compoziția. Acestea sunt concepute pentru a asigura hrana echilibrată și sănătoasă pentru animalul dumneavoastră. Noi nu facem teste pe animale! Toate materiile prime utilizate în produsele noastre WINNER PLUS sunt de cea mai bună calitate.

Hrana potrivită pentru câinele și pisica dumneavoastră are un procentaj de digestibilitate între 94% – 96%. Noi, prin urmare, avem o mare contribuție la buna funcționare și reglementare a organelor digestive ale câinilor dvs. Sănătatea lor este obiectivul nostru principal. Oferim alimente, care îi pot ajuta în toate etapele vieții într-o măsură necesară, sănătoasă și echilibrată, cu o contribuție motivată a tuturor elementelor naturale. Produsele noastre sunt rezultatul evoluției și sunt întotdeauna în pas cu vremurile actuale.