LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE PESTE 250LEI!

Coș de cumpărături
0,00 lei

American Curl

american curl

American Curl se remarcă pentru urechile sale distincte, dar chiar și fără ele, este o pisică pe care nu poți să o confunzi. Are mai mereu o expresie dulce.

Greutate: Aproximativ  4.5  kilograme la maturitate în cazul masculilor și 3.6 kg în cazul femelelor
Înălțime: Apoximativ  45  de centimetri la maturitate (in picioare)
Blana: Scurtă, medie.  Mătăsoasă, pufoasă, normală.
Culoare: Alb, Albastru, Negru, Roșu, Crem,ă, Liliac, Argint, Auriu, Maro
Speranță de viață: 9 până la 13  ani

American Curl este o pisică extrem de ușor de recunoscut. Are urechi elegante și uriașe, care se întorc în spate, creând un aspect asămănător cu cel al unui ras sălbatic. Pisicile din aceasta rasa se nasc cu urechi drepte. În decurs de 4 sau 5 zile, urechile lor încep să se întoarcă  într-o formă precum cea a trandafirilor.

american curl pisoi

Această rasă de pisici este de dimensiuni medii, vine într-o varietate de culori și poate avea o blana lungă sau scurta. În orice caz, blana este matasoasă, iar stratul este unul subțire, astfel încât acestea nu sunt predispuse să lase prea mult păr prin casă. De asemenea, și coada pisicii American Curl este pufoasă. Această rasa de pisici necesită să fie periată în mod constant.

Fapt amuzant:  Stăpânii acestei pisici se pot aștepta ca fie urmariti dintr-o cameră la alta în casă și, uneori, chiar și în duș, sau pe W.C.

Caracteristicile Pisicii American Curl

Afectiv cu familia 5/5
Nivel de năpârlire 4/5
Prietenă cu copiii 4/5
Prietenă cu alte animale 4/5
Sănătatea generală 5/5
Caracter jucăuș 4/5
Afecțiune pentru străini 4/5
Dresaj 4/5
Inteligență 4/5
Tendință de a mieuna   5/5

Probleme comune de sănătate

În mod obișnuit, American Curl nu are probleme de sănătate. Este o rasă de pisici sănătoasă, iar până în prezent veterinarii n-au raportat condiții de boli genetice specifice acestei rase. Speranța medie de viață a acestei rase de pisici este de 9-13  ani. Trebuie remarcat faptul că urechile pisicii nu trebuie atinse frecvent deoarece cartilajul din urechi este foarte fragil și poate fi ușor deteriorat.

american curl pisoi

Personalitate pisicii American Curl

American Curl are o dispoziție extraordinară către joacă. Sunt extrem de jucăușe, credincioase și foarte afectuase. Pisicile American Curl se adapteaza cu ușurința în situații noi sau case noi, ceea ce o recomandă ca fiind o pisica ușor de adoptat. Nu sunt deloc ușor de  stresat. Această rasă de pisici se adapteze la aproape orice tip de gospodărie si sunt blânde cu copiii. Ele sunt rareori teritoriale și de obicei pot fi introduse într-o casă cu alte  animale de companie,  deoarece acestea tind să fie foarte respectuase față de alte animale. Pisica American Curl generează legături foarte strânse cu stăpânul sau. Această rasă de pisici cere o mulțime de atenție personală de tip ”unu-la-unu”.

Pisici Rase de Pisici Rase de pisici medii Rase de pisici mici

Comentarii

  • Fuzzy ,

    American Curl este o rasa de pisica foarte iubitoare, afectuoasa si incantatoare, care se poate adapta fara probleme la orice familie sau persoana individuala. Pisicile American Curl sunt o rasa de pisici inteligente care se preteaza usor la instruire. Aceste pisici puternice si active sunt foarte pasionate si tare jucause, asamblate cu personalitati amabile si Indragostite si pot fi un mare plus pentru orice casa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Pisici Calico – Aduc sau nu noroc aceste pisici?
Articolul următor
Diferențele dintre Labrador și Golden Retriever